Abidin Çağlayan'dan sert açıklama

Abidin Çağlayan'dan sert açıklama
AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan, Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı'ya "Boş boş konuşma işini yap" dedi.
Geçtiğimiz gün Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Türk Dünyası şenliğinde isim vermeden bazı kişi ve kişileri sert bir şekilde eleştirmişti. "Emmioğlu" diye isimlendirdiği kişi veya kişilere seslenen Savaş Kalaycı, o dönemin artık bittiğini belirterek, Yandaşı yoldaşı kayırmakla, belediye kaynaklarını cebe atmakla ve Belediyenin hortumlandığını iddia eden bazı açıklamalarda bulunmuştu.
 
AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan gece saat: 00.00'da Twitter hesabından bu iddialara karşı sert bir açıklama yaptı. Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı'yı boş boş konuşmakla suçlayan Abidin Çağlayan; " Sayın başkan boş boş konuşmayacaksın, hele iftira hiç atmayacaksın " dedi.
 
Karaman halkının mührü Savaş Kalaycı'ya verdiğini ve ortada bir suçlu varsa gereğini yapması gerektiğini vurgalayan Abidin Çağlayan; " ‏Belediye Başkanı önceki dönem AK Partili Belediye yönetimlerini yandaşı yoldaşı kayırmakla, belediye kaynaklarını ceplerine atmakla hortumlamakla suçlamaktadır. Bu ağır ithamlar yenilir yutulur değildir.
Sayın başkan Karaman halkı size mührü ve anahtarı teslim etti, belediyenin tüm evrak ve belgeleri elinizde, tespit ettiğiniz suç ve suçlular varsa göreviniz gereği size düşen suç duyurusunda bulunarak suçluların yargılanmasını sağlamak." dedi.
 
İşte Abidin Çağlayan gece saatlerinde yaptığı o sert açıklama;
 
1- ‏Belediye Başkanı önceki dönem AK Partili Belediye yönetimlerini yandaşı yoldaşı kayırmakla, belediye kaynaklarını ceplerine atmakla hortumlamakla suçlamaktadır. Bu ağır ithamlar yenilir yutulur değildir.
 
2 - Sayın başkan Karaman halkı size mührü ve anahtarı teslim etti, belediyenin tüm evrak ve belgeleri elinizde, tespit ettiğiniz suç ve suçlular varsa göreviniz gereği size düşen suç duyurusunda bulunarak suçluların yargılanmasını sağlamak.
 
3 - Sayın başkan boş boş konuşmayacaksın, hele iftira hiç atmayacaksın çünkü size yakışmaz, iftira atmak ne inancımızda nede töremizde vardır. Milletimizin sizden beklediği laf yapmak değil gereğini yapmanızdır.
 
4 - Sayın başkan varsa suçlular hakkında davanı aç sonuna kadar yanındayım ve bu davanın takipçisi olacağım. Ortada suç yoksa lütfen boş boş işlerle Karaman’ı oyalamayın. İcraat yapın iş yapın iş!. Karamanın sizden beklentisi budur.