Abidin Çağlayan Atatürk'ü anmadan 30 Ağustos mesajı yayınladı

Abidin Çağlayan Atatürk'ü anmadan 30 Ağustos mesajı yayınladı
AKP Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan yayınladığı 30 Ağustos Mesajında Atatürk'e yer vermedi.

100. Yılını kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle siyasetçiler kutlama mesajı yayınlarken, AKP Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan, 30 Ağustos'un kahramanı Mustafa Kemal Atatürk'ü anmadan bir mesaj yayınlaması dikkatlerden kaçmadı. 

Abidin Çağlayan yayınladığı mesajında Mücadelenin "Başkomutanlık Meydan Muharebesi" olduğunu ifade ederken Başkomutan olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ismini özellikle anmaması tepkileri de beraberinde getirecek. 

AKP Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan yayınladığı mesajında şunları söyledi; " Tarihinin hiçbir döneminde esarete boyun eğmemiş Aziz Milletimizin şanlı tarihine altın harflerle yazdırdığı Başkomutanlık Meydan Muharebesi sonucunda işgal birliklerinin ülkemizi büyük bir yenilgiyle terk ettiği emsalsiz bir kahramanlık destanının 100.yıl dönümünde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı milletçe birlik ve dirlik içinde kutlamanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Aziz Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlarım. Şanlı tarihimizin her döneminde bu toprakları bize ebedi vatan yapma uğrunda canını feda etmiş Aziz Şehitlerimizi rahmetle anarken, onların aziz emanetlerini ve gazilerimizi minnet ve şükranla selamlıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun”