AYŞEGÜLÜN SUÇU NE?

AYŞEGÜLÜN SUÇU NE?
Karaman Belediyesi Ayşegülün hakkını hala vermiyor.
İspanyaʹda yapılan Uluslararası Açık Taekwondo Şampiyonasına Türk Milli Takımı sporcusu Ayşegül Funda Alp katılmış ve açık ara farkla Karamanʹa altın madalya ile dönmüştü.
 
Eski Belediye Başkanı Ali Kantürk zamanında alınan karar ile Uluslar arası ve Türkiye spor Müsabakalarda derece elde edecek olan Karamanʹlı sporcuları ödüllendirme kararı almasına rağmen şimdiki Belediye Başkanı Kamil Uğurlu Ayşegülʹün ödeülünü hala teslim etmedi.
 
Karamaninsesi.com bu bilgiyi ortaya çıkarırken Ayşegül Funda ALPʹın böyle bir ödül hakkı olduğundan bile haberi yok.
 
26-27 Mart 2011 tarihleri arasında İspanya Alicante şehrinde yapılan Uluslararası Açık Taekwondo Şampiyonasına Türk Milli Takımı 50 sporcu ile katılmış ve Karamanlı Milli Sporcumuz Ayşegül de bu sporcular arasında yer almıştı. 36 ülke ve bu ülkelere ait 1200 sporcunun katıldığı Şampiyonada 46 kg. da Ayşegül Funda Alp Tüm rakiplerini açık ara farkla yenerek Altın madalya kazandı.
 
Karaman Belediyesi Ali Kantürk döneminde alınan karar doğrultusunda Büyükler Dünya şampiyonasında ferdi ve takım halinde birinci olacak olan sporculara 10 adet Cumhuriyet Altını ve 10 bin YTL para, ikinciye 7 adet Cumhuriyet Altının ve 7 bin YTL para,üçüncüye ise 4 adet   Cumhuriyet Altını ile 4 bin YTL para, Avrupa Şampiyonasında ise birinciye   8 adet Cumhuriyet Altını, 8 bin YTL para, ikinciye 5 adet Cumhuriyet Altını, 5 bin YTL para,üçüncüye 3 adet Cumhuriyet Altını ve 3 bin YTL para,Balkanlar ve Akdeniz oyunlarında birinciye   6 adet Cumhuriyet Altını ve 6 bin YTL para,ikinciye 4 adet Cumhuriyet Altını ve 4 bin YTL para, üçüncüye 2 adet Cumhuriyet Altını ve 2 bin YTL,Türkiye şampiyonasında birinciye 5 adet Cumhuriyet Altını ve 5 bin YTL. İkinciye 3 Cumhurşyet Altını ve 3 bin YTL. Üçüncüye 1 Cumhuriyet Altını ve Bin YTL para ödülü verilecekti.
 
Şampiyon sporcumuz Ayşegül Funda Alp alınan bu karara göre 8 Adet Cumhuriyet Altını ve 8 bin TL Para yardımını hak ediyor, maalesef şu ana kadar Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Ayşegül’e bu hakkını iade etmedi.
 
Karamaninsesi.com olarak öncelikle Ali Kantürkʹe Sproculara verdiği destekden dolayı teşekkür ediyor, Belediye Başkanı Kamil Uğurlu’ya da soruyoruz.! Ayşegül Funda Alp’ın hakkını ne zaman iade edeceksiniz.?