ASKFʹDEN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜGÜNE NEZAKET ZİYARETİ

ASKFʹDEN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜGÜNE NEZAKET ZİYARETİ
Karaman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yeni yönetimi İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN a nezaket ziyaretinde bulundular.
Ziyarette Karaman’daki amatör sporun geldiği noktalar ve federasyonun önümüzdeki yıllarda yapacağı işlerle ilgili bilgiler verdiler.
 
         Ziyarette A.S.K.F Başkanı Celalettin ÖZCAN; “ Karamanda amatör sporun gelişmesi için büyük çaba gösteriyoruz. Amatör lig, sporcularımız için profesyonel lige hazırlık birimidir. Sporcularımız burada kazanmış oldukları tecrübe ile ileride daha yetenekli sporcular olarak kendilerini gösterme fırsatı bulacaktır. Göreve geldiğimiz günden beri amatör sporun gelişmesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak göstermiş olduğunuz desteklerden dolayı sizlere çok teşekkür ediyoruz. İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Karaman Amatör Spor kulüplerine yaptığı destek ve katkıların artarak devam etmesini bekliyoruz ” dedi.  
 
        İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN;” İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Karaman’da amatör spor kulüplerinin gelişmesi için desteklerimiz her zaman sürecektir. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun yeni yönetim kurulunu kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.