ASFALT AÇLIŞMASI DEVAM EDİYOR

ASFALT AÇLIŞMASI DEVAM EDİYOR
Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bakım-onarım çalışmalarını yoğunlaştırarak hazır hale getirdiği yolları asfaltlamaya devam ediyor.

Karaman Belediyesi Fen İşleri ekiplerinin kenar mahallelerdeki ulaşım ağını güçlendirmek için başlattığı asfaltlama çalışmaları yaklaşan kış mevsimi öncesi aralıksız sürüyor.

 

Şeyh Edebali, Fatih ve Taptuk Emre mahllelerinde müdahale yapılması gereken yolları elden geçiren ekipler, daha önce açılan ancak asfalt için uygun zamanı beklenen sokakları da, çevreci ve ekonomik bir sistem olan Emülsiyonlu Sathi Kaplama ile asfaltlamaya başladı.

 

            Hemşerilerimizin daha iyi bir çevrede yaşamaları ve günlük hayatlarını kolaylaştırmak için her alanda çalışmalarını aralıksız devam ettirdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurlu: “Yaklaşan kış mevsimi öncesi kentimizin karayolu ağını yoğun bakıma aldık. Ulaşımın sorunsuz sağlanması için gerekli alt ve üst yapı çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyoruz. Asfaltlama çalışmalarımızı organize ve periyodik bir şekilde yapıyoruz. Asfaltta ve altyapıda yapılan hizmetin çokluğu kadar kaliteli olması da önemlidir.Altı aylık süre zarfında çeşitli mahallelerde ve okul bahçelerinde 227 bin metrekare asfaltlama çalışması gerçekleştirdik. Bu çalışmalarda ilk defa; daha kaliteli, çevreci ve ekonomik olan Emülsiyonlu Sathi Kaplama asfalt çalışması yaptık. İlk etapta; Şeyh Edebali, Fatih ve Taptuk Emre mahallelerinde tamamlanan, sağlam ve çevre dostu olan Emülsiyonlu Sathi Kaplama asfalt çalışması Atatürk ve Urgan Mahallelerinde devam edecek.” dedi.