APO’nun Mektubu AK Parti projesi mi?

APO’nun Mektubu AK Parti projesi mi?
Terörist başı Abdullah Öcalan’ın dün yayınlanan mektubu, AK Parti’nin projesi mi sorusunu akıllara getirdi.
Seçime 3 gün kala terörist başı Abdullah Öcalan’ın mektubunun okunması kafaları karıştırdı. AK Parti’nin ekmeğine yağ süren bu gelişmenin daha önce planlandığı tahmin ediliyor.
Yaklaşık 1 ay önce Abdullah Öcalan’ın Avukatlarıyla görüşmesinin engeli 8 yıl aradan sonra kaldırıldı. Kamuoyunda bu yasak neden kaldırıldı? Seçim yatırımımı şeklinde yorumlanırken APO’nun dün yayınlanan mektubu bu gelişmenin neden yapıldığını daha net bir şekilde gösteriyor.
 
Kulislerde konuşulanlara göre AK Parti ile Abdullah Öcalan anlaşma yaptı. Abdullah Öcalan avukatlarıyla görüşmesi engeli kalkacak ve HDP tabanının CHP’ye oy vermemesi için Öcalan tarafından sandıktan uzaklaştırılacaktı.
Abdullah Öcalan, AK Parti içerisinde Milliyetçi kesim ve MHP’nin tepkisini çekmemek için açık açık AKP’ye destek istemeyecek ama HDP oylarının CHP’ye de gitmesinin önünü kapatacaktı.
 
APONUN MEKTUBU GİZLENMİŞTİ.
 
AK Parti ile Abdullah Öcalan’ın hazırladığı iddia edilen proje avukatlarının engeline takıldı. Abdullah Öcalan HDP tabanının CHP’ye gitmesinin önünü kesen mektubu yazmış ama Avukatları tarafından kamuoyundan gizlenmişti.
Hiçbir yetkisi ve görevi olmayan Tunceli Üniversitesi sosyoloji bölüm başkanı ve rektör danışmanı Doç. Dr. Ali Kemal Özcan dün terörist başının mektubunu kamuoyuna açıkladı.
Habertürk’de canlı yayına katılan Doç. Dr. Ali Kemal Özcan, Mektubu Öcalan’ın avukatlarından aldığını belirterek, Öcalan'ın 18 Haziran'da avukatlarına teslim ettiği mektubun kamuoyundan gizlendiğini açıkladı.
AK Parti’nin ekmeğine yağ sürecek ve Ekrem İmamoğlu’nu zora sokacak olan bu mektubu Abdullah Öcalan neden yazdı? Eğer varsa AK Parti ile hangi konularda anlaştığı ise merak konusu oldu.
 
BARZANİ TÜRKİYE’YE GELİYOR.
 
31 Mart seçimlerinden önce ülkenin Beka sorunu olduğunu belirterek vatandaştan oy isteyen AK Parti’nin şimdi terör örgütleriyle mi anlaşıyor şeklinde ki tartışmaları alevlendirecek diğer bir konu ise Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani’nin Türkiye’ye gelmesi oldu.
 
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani’nin yarın Türkiye’ye geleceğini duyurdu.
Sık Sık Türkiye’ye tehditler yağdıran “Gerekirse Türkiye ile Savaşırız.” Diyen PYD/YPG nin destekçisi Mesut Barzani’nin yeğeni olan Neçirvan Barzani’nin Türkiye’ye gelmesi bu son dakika gelişmeleri alevlendiriyor.
 
MİLLİYETÇİLERDEN BÜYÜK TEPKİ VAR.
 
Ak Parti’nin bu hamleleri karşısında Özellikle MHP tabanından büyük tepki var. Geçtiğimiz hafta İstanbul’a mitili atacağını söyleyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İstanbul’a mehter marşıyla gidip ertesi gün tekrar geri dönmesi AK Parti ile MHP arasında ki krizi gözler önüne seriyor. Yaklaşık 1 haftadır Devlet Bahçeli’den neredeyse hiçbir ses çıkmadı. İstanbul’da ki Ülkücülerin ise Ekrem İmamoğlu’na destek kararı cumhur ittifakının bozulduğunu resmi olmasa da düşünce olarak ortaya koyuyor.
 
DİL SÜRÇMESİ Mİ? YOKSA ALLAH’MI SÖYLETTİRİYOR?
 
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan dün İstanbul Bahçelievler’de, miting düzenledi. Erdoğan konuşmasında bir gafa imza atarak AKP ve MHP’nin kurduğu Cumhur ittifakına Terör örgütlerinin destek verdiğini söylemişti. Herkes bunu bir gaf olarak gördü ama ne tuhaftır ki aynı saatlerde terörist başı Abdullah Öcalan’ın Mektubu okunuyor ve aynı akşam ise Barzani’nin Türkiye’ye geleceği Erdoğan tarafından duyuruluyor. Acaba Erdoğan’ın bu konuşması dil sürçmesi mi yoksa Allah’mı söylettiriyor.!