ANADOLU GENÇLİKTEN MEKKENİN FETHİ KUTLAMASI

ANADOLU GENÇLİKTEN MEKKENİN FETHİ KUTLAMASI
Anadolu Gençlik Derneği Karaman Şubesi Mekkenin Fethi Programını coşkulu bir şekilde kutladı.

Anadolu Gençlik Derneği ve Evrensel Hafızlar Derneği (EHAD) tarafından düzenlenen Mekke’nin Fethi Programına yoğun ilgi vardı.

Yunus Emre Konferans Salonunda düzenlenen Program İstiklal Marşı ile başladı. Daha sonra açılış konuşmasını yapan Anadolu Gençlik Derneği Karaman şube başkanı Abid Uçak, Mekke’nin Fethinin esasında gönüllerin fethi olduğunu kansız bir şekilde Dünyanın en önemli bir şehrin fethedilmesinin çok manidar olduğunu belirterek, İslam Dinin Bu Fetihle birlikte Barış ve Kardeşlik Dini olduğunu gösterdiğini belirtti.

Dünya’nın birçok yerinde zulüm ve haksızlıklar olduğunu söyleyen Şube Başkanı Abid Uçak, Dünyanın yeniden Adil bir Düzene ihtiyacı olduğunu ve bunun ancak İnsanlığa rahmet olarak gelen İslam Dini ile mümkün olacağını belirterek, böyle bir Fethin çok yakın olduğunu sözlerine ekledi.
 
SAADET PARTİSİ TAM KADRO KATILDI
 
Mekke’nin Fethi Programına Saadet Partisi tam kadro ile katılarak kalabalığı daha da fazla arttırdı.
 
Başta İl Müfettişi Şaban Şahin, İl Başkanı Halit Özel, Merkez İlçe Başkanı Av. Fatih Karataş, Teşkilat Başkanı Ramazan Sayalsan, Kadın Kolları Başkanı Av. Zeliha Karataş, Protokol da yerini alırken İl, İlçe ve Kadın kolları Yönetim kurulu ise tam kadro bulundu.