ANADOLU GENÇLİKTEN KONFERANS

ANADOLU GENÇLİKTEN KONFERANS
Anadolu Gençlik Derneği Karaman Şubesi Hanım Üyeler Komisyonu tarafından Aile ve Gençliği Koruma konulu konferans düzenlenecek.
Semin GÜLER OĞURTAN’ın konuşmacı olarak katılacağı konferans 23 Ocak 2010 Cumartesi günü saat 13.30’da Yunus Emre Konferans Salonunda gerçekleştirilecek. Bu konferansa tüm Karamanlı bayanlar davet edildi.

Anadolu Gençlik Derneği Karaman Şube Başkanı Mükremin ÖZER konferansla ilgili yaptığı açıklamada “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır düsturuyla çalışan, kin nefret ve kavga yerine adalet, hak, barış ve kardeşliği savunan Anadolu Gençlik Derneği Türkiye çapında yapmış olduğu konferanslar, Kur’an Ziyafetleri, Panel, Salâvat ve Hatim kampanyaları gibi bir çok sosyal ve kültürel faaliyetler düzenlemektedir.
 
Bu etkinliklerden bir tanesi de 23 Ocak 2010 Cumartesi günü saat 13.30’da Yunus Emre Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.
Dr. Semin GÜLER OĞURTAN’ın konuşmacı olarak katılacağı “Aile ve Gençliği Koruma” konulu konferansımıza tüm bayanları davet ediyoruz.” dedi.