ALZEMOYA ÖDÜL

ALZEMOYA ÖDÜL
Evinizin Yaşayan Heyacanı sloganıyla kurulduğu günden bu yana hizmette ki kalitesini arttıran ALZEMO, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün tarafından Yılın Genç İşadamı olarak ödüllendirildi.
Karaman Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (KARSİAD) açılışı için Karaman’a gelen Bakan Ergün, düzenlenen törenle başarılı işadamlarına ödüllerini verdi. Törende Yılın Genç İşadamı dalında ödülü ise ALZEMO’ya verilde. Ödülünü ve plaketini Bakan Ergün’den alan Alzemo Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yarar bu önemli ödüle layık görülmenin heyacanını ve haklı gururunu bir arada yaşadı.
 
Ödül töreni sonrası görüşlerini aldığımız Zeki Yarar; “Alzemo olarak 10 yıl önce başladığımız hizmette, her zaman en yenisini ve en güzelini müşterilerimize sunmayı amaç edindik. Geride bıraktığımız yıllarda özellikle mutfak mobilyası dalında yaptığımız çalışmalar gerek Karaman’da gerekse çevre illerde büyük takdir topladı.
 
Her sabah çalışmaya “bugün dostlarımız olan müşterilerimize daha iyi nasıl hizmet edebiliriz?” diye bir soruyla başlıyoruz. Müşterilerimizin takdiriyle beraber bugünde; KASİAD açılışı için ilimize gelen Sanayi  ve Ticaret Bakanımız Sayın Nihat Ergün Bey’den ödülümüzü ve plaketimizi aldık. Bu ödül bizim için hem çok önemli, hem de daha çok çalışmamız için bir kilometre taşı.
 
ALZEMO olarak bizeleri bu anlamlı ödüle layık gören KASİAD yönetim kurlu üyelerine de teşekkür ediyorum. Diğer yandan sizler vasıtası ile müşterilerimizle de bir sürprizi paylaşmak istiyorum. Çok yakında Karaman’da ilk ve tek olacak olan, Karaman’ın en büyük mutfak mobilya showroomu; ALZEMO MUTFAK MOBİLYA SHOWROOM” unu açıyoruz.” dedi.