ALPEREN OCAKLARIʹNDAN YAZICIOĞLUʹNA HATİM KAMPANYASI

ALPEREN OCAKLARIʹNDAN YAZICIOĞLUʹNA HATİM KAMPANYASI
Alperenlerden Yazıcıoğluna gönülden bir Hatim ve bir Âmin Kampanyası düzenliyor.
Alperenler’den Yazıcıoğlu’na gönülden bir Hatim ve bir Âmin Kampanyası düzenliyor.
 
Alperen Ocakları Karaman il Başkanı Faruk Uflaz;“Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun ebediyete intikal edişinin sene-i devriyesinde, yaklaşmakta olan 27 Mart tarihine özel olarak düzenlenen hatim kampanyası başlamış bulunmaktadır. “Amacımız, Varlığını Milletinin varlığı için feda eden, Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun üzerimizde bulunan haklarını her daim Milletimizin gönlünde diri tutabilmek ve onu unutturmamaktır. Davetimiz Tüm İnananlaradır; Gönülden Bir Hatim Ve Bir Amin“ dedi.
 
Uflaz açıklamasında;“Felek bütün zulmünü toplasın gelsin, dönersem bir lahza millet yolundan, azimetten” diyerek 2,5 Metrekarelik zindanlarda; işkencelerle, çilelerle boğuşmuş ve inanmış olduğu davada, sadece milletine hizmet etmeyi hayatta tek gaye olarak belirlemiş “Bir Vatan Evladını”, “Bir Gönül İnsanını”, “Bir Dava Adamını” unutmamak her Müslüman’ın vefa borcudur. Peygamberimiz (s.a.v) “Kişi sevdiğiyle beraberdir!” buyurmuştur. Bu hadis-i şerif ışığında: sevdiğimize Rahman ve Rahim olan Allah’ın kelamıyla selam ederek, şehit başkanımızla: dün de, bugün de, yarın da beraber olduğumuzu ve olacağımızı belirtmek ve Resulullah’ın Liva-il Hamd sancağı altında da birliğimizi sürdürebilmek için hatim kampanyamıza tüm mü’min kardeşlerimizi davet ediyoruz.
 
Okuyacağımız Hatimler 27 MART 2010’da Aktekke Camide hatim duası yapılacaktır. Ayrıca Cüz-hatim almak isteyenler için Lütfen 0531 851 13 37- 0544 670 07 35 numaralı hatlardan bizimle iletişim kurabilirsiniz. “dedi.
 
KARAMANʹDA YAPTIĞI KONUŞMA
 
 

ÖLÜMÜ BÖYLE ANLATTI
Yükleyen buzutku. - Dünyadan haber videoları