AK Parti’den haber sitemize ziyaret

AK Parti’den haber sitemize ziyaret
AK Parti İl Genel Meclis Üyesi adayları Mustafa Atabay ve Mustafa Yangöz’den haber sitemize ziyaret.
AK Parti Karaman İl Genel Meclis Üyesi adayları Mustafa Atabay ve Mustafa Yangöz, Karamaninsesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Ölger’i ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkın okuyucularımızı bilgilendirdi.
 
Özellikle köylerde AK Parti’ye olan sevginin büyük olduğunu söyleyen İL Genel Meclis üyesi adayı Mustafa Atabay; “ İlçeler, Belde ve Köylerimizi adım adım geziyoruz, Allah’a şükürler olsun ki halkımızın AK Parti’ye olan sevgisi aynı şekilde devam etmektedir. 31 Mart seçim akşamı Karaman’da zaferi kutlayacağız. Bildiğiniz gibi Karaman halkı 16 yıldır Reisinin arkasında kale gibi sağlam durdu ve aynı şekilde durmaya devam ediyor. Hiçbir güç halkın bu sevgisini yok edemeyecektir. Seçimin zaferi yine AK Parti olacaktır.” Dedi.
 
İl genelinde AK Parti’nin ağırlığını koruyacağını söyleyen İl genel meclis adayı Mustafa Yangöz; “ Bildiğiniz gibi 2014 seçimlerinde de AK Parti Karaman’da ara farkla birinci çıkmıştı. O dönemde halkın nabzı nasılsa yine aynı şekildedir. Karaman Belediyesinde AK Parti zaferi devam edeceği gibi İl Genelinde de aynı şekilde partimiz liderliğini koruyacak. Aziz halkımıza bu ilgi ve teveccühünden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.” Dedi.
 
Gazeteci Hüseyin Ölger, Mustafa Atabay ve Mustafa Yangöz’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek; “ 31 Mart bütün partiler için önemli bir seçim olacak, Sizin çalışmalarınız AK Partinin konumu için çok önemli olacaktır. Sizlere de başarılar diliyorum.” Dedi.