AK Parti listesinden MHP li vekiller de olacak

AK Parti listesinden MHP li vekiller de olacak
AK Parti Genel Merkezi güçlü bir Milletvekili listesi hazırlamayı düşünürken, MHP'li lerin de o listede yer alacağı belirtiliyor.

AK Parti'de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çalışmalarını yürüttüğü milletvekili aday listeleriyle ilgili kulisler hareketlenmeye başladı. Hazırlanan listede en çarpıcı ise bazı illerde MHP'li vekillerinin de yer alması oldu.

3 Dönem Milletvekili yapanlara görev verilmeyeceği iddia edilirken akıllara Karaman Milletvekili Recep Şeker bu seçimde aday yapılmayacak mı sorusunu akıllara getirdi. 

AK Parti ve MHP heyetinin bir süredir üzerinde çalıştığı listelerle ilgili yeni bir formül üzerinde duruluyor. Bu kapsamda, aralarında Karaman'ın da olduğu MHP’nin hiç milletvekili çıkaramadığı bazı illerde, AK Parti listesiyle seçime girilip, MHP’li isimlerin yer alabileceği değerlendiriliyor.

SEÇİMDEN SONRA PARTİSİNE GEÇECEK

AK Parti kurmayları, “MHP’nin hiç milletvekili çıkaramadığı iller var. Onun oyunun boşa gitmemesi için oralarda ortak listeyle seçime girip milletvekili çıkarılabilir. AKP Parti listesinden girip seçildikten sonra istifa edip MHP’ye geçebilir” denildi.