AK Parti il Başkan Çağlayan'dan Kadir Gecesi Mesajı

AK Parti il Başkan Çağlayan'dan Kadir Gecesi Mesajı
Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Abidin Çağlayan Kadir Gecesi Münasebeti İle Bir Mesaj Yayınladı

Karaman AK Parti İl Başkanı Abidin ÇAĞLAYAN yayınladığı Kadir Gecesi mesajında"Rahmet, mağfiret, feyz ve bereket iklimi olan bir Ramazan Ayı’nın sonuna yaklaştığımız şu günlerde, Yüce Allah’ın ‘Bin aydan daha hayırlı’ diye vasıflandırdığı kutlu bir gece olan Kadir Gecesi’ne erişmenin manevi huzurunu yaşamaktayız.Kadir Gecesi, alemlere rahmet olarak gönderilen Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahiptir ve yine Kur'an-ı Kerim'de buyrulduğu gibi bin aydan daha hayırlı bir gecedir. Onun için bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, hepimize huzur getirmesini temenni ediyorum.

Ayrıca bu mübarek gün ve geceler birlik ve beraberliğimizin, kardeşliğimizin en ulvi seviyeye çıktığı zaman dilimleridir. Bu manevi iklimi fırsat bilerek aramızdaki dargınlık ve kırgınlıkları kaldırmalı, elimizi ve gönlümüzü herkese açarak kardeşlik, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine katkı sağlamalıyız. 

Bu duygu ve düşünceler ile Aziz Milletimizin ve Karamanlı hemşerilerimin Kadir gecesini en kalbi duygularımla tebrik eder, bu mübarek gecenin Aziz Milletimize, İslam âlemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini Cenâb-ı Hak’tan diler, ülkemizin ve tüm insanlığın salgın hastalık nedeni ile içinde bulunduğu bu zor durumdan en kısa zaman da kurtuluşuna vesile olmasını Yüce Allah (C.C)’dan niyaz ediyorum.” dedi.