AK Parti Karaman İl Başkanlarından Ziyaret

AK Parti Karaman İl Başkanlarından Ziyaret
AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan ve Merkez İlçe Başkanı Feyzullah Tunç, Vefa destek ekibi ile çalışıp, eczaneleri ziyaret ettiler.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 20 yaş altı, 65 yaş üstü ve kronik hasta vatandaşların sokağa çıkma yasağı sebebiyle oluşturulan Vefa grupları evlere hizmet götürmeye devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan ve Merkez İlçe başkanı Feyzullah Tunç da Vefa grupları ile birlikte hem çalışıp hemde vatandaşlarla istişare ettiler. Kapıda Başkanların sürpriziyle karşılaşan vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirerek bol bol dua ettiklerini belirttiler. Vefa destek gruplarının çoğunu oluşturan imamların aynı zaman da her imamın baktığı muhtaçlı aileler olduğunu belirten başkan Çağlayan; “bilindiği üzere Camilerimizin kapalı olduğu bu günlerde imamlarımız vefa gruplarımız aracılığı ile vatandaşlarımızın yardımlarına koşuyorlar. Vefa grubu yanı sıra her imamın sorumlu olduğu muhtaç ailelerimizede baktıklarını öğrendik Allah onlardan razı olsun.” Dedi.
Daha sonra ziyaretlerine eczaneler ile devam eden Başkanlar, eczaneleri ziyaret ederek eczacılar ile istaşere ederek dağıtılan maskeler hakkında bilgi aldılar. “20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlar hariç herkese maskelerin dağıtılmaya devam ettiğini aynı zamanda fedakarca çalışan bütün sağlık çalışanlarımız gibi eczanelerde görev yapan bütün çalışanlarımıza da canı gönülden teşekkür ederiz. Allah hepsinden razı olsun.” diyen başkan Çağlayan hayırlı ve bereketli işler diyerek ziyaretlerini sonlandırdılar.