AK Parti İl Başkanlarından Miraç Kandil Mesajı

AK Parti İl Başkanlarından Miraç Kandil Mesajı
AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan ve Merkez ilçe Başkanı Murat Öztürk Miraç kandili nedeni ile mesaj yayınladı
AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan Miraç Kandili nedeni ile mesaj yayınladı.
 
Böyle bir Peygambere Ümmet olmak bizler için şereflerin en yücesidir.
 
AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan Miraç Kandili nedeni ile yayınladığı mesajında, Manevi duyguların en üst düzeyde olduğu, bereket bolluğunu yaşadığımız Üç Aylar içerisinde özel bir yeri olan Miraç Kandiline bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşamaktayız.
 
Hz.Muhammet (SAV) Efendimiz iyinin, güzelin, adaletin doğruluğun rehberi olmuştur. İnsanlık O'nun Miraç'ta vakıf olduğu ilahi sırlarla aydınlanmış, yine O'nun getirdiği ilahi prensiplerle doğru yolu bulmuştur. Böyle bir Peygambere Ümmet olmak bizler için şereflerin en yücesidir. Miraç, insanlığın kurtuluşu için gönderilen Sevgili Peygamberimiz (SAV)'in yaptığı mukaddes ve manevi bir yolculuktur.
 
Böyle mübarek gün ve geceler, kendimizi yenilememiz, geçmişimizi muhasebe, geleceğimizi planlama ve ümitlerimizi tazelememiz için büyük bir fırsattır. Bu Mübarek gecede başta Miraç mucizesinin gerçekleştiği Mescidi-i Aksa topraklarının da bulunduğu İslam Coğrafyasının kan ve gözyaşından biran evvel kurtulması adına gerekenlerin yapılmasını temenni ediyoruz.
 
Hem ülke hemde dünya insanları olarak yaşadığımız Corona Virüsü salgını sıkıntıları ile idrak edeceğimiz bu kandilimiz hürmetine Kılınan namazların edilen duaların kabul olması umuduyla, tüm İslam Aleminin ve insanlığın barış ve huzur içerisinde olmasını diliyor Tüm İslam Aleminin Miraç Kandilini kutluyorum. Ülkemize, İslam Alemi ve tüm insanlığa huzur, mutluluk sağlık ve hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden dilerim.
----------------------------
AK Parti Merkez ilçe Başkanı Murat Öztürk Miraç kandili nedeni ile mesaj yayınladı
“Mübarek üç ayları yaşadığımız bu günlerde, içerisinde büyük hikmetler barındıran Miraç Kandil’ine ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.
 
Miraç, Sevgili Peygamberimizin önce Mescid-i Haram'dan Mescid-i Aksa'ya, oradan da semaya yükseltildiği yolculuktur. Miraç, Mekke ile Kudüs arasındaki mukaddes bağı korumanın, Rabb'imizden gelen davete icabet ederek her adımda O'na yaklaşmanın adıdır.
 
Miraç mucizesi, bütün Müslümanlar için ilahi rahmet ve lütuflarla doludur. Bu yüzden Allah’ın varlığına ve birliğine iman etmiş insanlar olarak, bizleri karanlıktan, ahlaki erdemlerin ışığına sevk eden bu kutlu yolculuğun anlamını kavramaya çalışmalı, bizleri mutlu bir ahiret hayatına götürecek prensipleri hatırlayarak, insani ve dini vazifelerimizi yerine getirmeye özen göstermeliyiz.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, Bu mübarek gecenin; insanlığın adalet, huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını temennisiyle, başta değerli hemşehrilerimiz olmak üzere bütün Âlem-i İslam'ın Miraç kandilini tebrik ederiz.”