AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü Basın Açıklaması

AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü Basın Açıklaması
AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü Basın Açıklaması
Dünyaya ayak uydurmak, fırsatları değerlendirmek adına Karaman’daki sanayicimizin üst seviyeye taşınması noktasında önemli bir adım atıyoruz. Serbest bölgenin hayata geçirilmesiyle birlikte Karaman dünyada hak ettiği yeri almış olacaktır.
Karamanımız ve ülkemiz için hayırlara vesile olacak, ekonomide çarkları daha hızlı, verimli ve karlı döndürecek, istihdamı artıracak Karaman Serbest Bölge ile ilgili; Maliye Bakanlığı Başbakanlıktan uygunluk yazısını aldı. Karaman Defterdarlığına gönderdiği yazı ve 3218 Sayılı Kanuna göre Karaman Serbest Bölge sınırlarında bulunan hazine taşınmazlarının tapu devirleriyle ilgili süreç resmen başlamış oldu.
Diğer taraftan, 22.05.2017 tarihinde ihalesi yapılan yaklaşık 15 Bin kişilik Karaman Stadyumu 79.7 Milyon TL bedel ile neticelendi. İhaleyi alan Firmaya yer teslimi yapıldı. Karamanımıza ve Türk Sporuna Hayırlı Olsun.
Serbest Bölge Projesinde ve Karaman Stadyumu ihalesinin yapılıp yer teslimi yapılmasında üstün gayret gösteren T.B.M.M. Tarım, Orman ve Köy işleri Komisyonu Başkanı ve Karaman Milletvekilimiz Recep Konuk, Karaman Milletvekilimiz Dr. Recep Şeker ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Söz verdik yapıyoruz, her iki projemizde Karamanımıza hayırlı mübarek olsun.