AK Parti 19 Yaşında

AK Parti 19 Yaşında
AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan'dan AK Partinin kuruluşunun 19.yılıyla ilgili kutlama mesajı yayınladı

19.yılıyla ilgili kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi;

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde kurulan AK Parti ile Türkiye'nin geleceğine dönük çıkılan bu kutlu yolculukta, sayısız hizmet ve yenilikler ile ülkemize çağ atlatan partimiz 19 yaşında.

Milletimizin desteği ve liderimizin dik duruşu ile milyonlarla kutlu yola çıkan partimiz, her seçimde başarılarını katlayarak arttırmıştır.

AK Parti İktidarları ile birlikte her alanda çağ atlayan Türkiye sadece bölgesinde değil dünya siyasetinde de söz sahibi bir konuma gelmiştir. Mağdur ve mazlum milletlerin sesi olmuştur. Bizi hedeflerimiz bir araya getirdi, bizi milletimize, ülkemize olan aşkımız ve sevdamız bir araya getirdi.


Unutmayalım ki; AK Parti milletin ta kendisidir. AK Parti, Türkiye’nin, milletimizin taleplerinden doğmuştur. Milletiyle beraber yol alan liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve onun kadroları 19 yıl boyunca milletinin desteğini almış ülkesine hizmet etmiştir.

Genel Başkanımız ülkemizi çok daha ileriye götürme adına halkımız ile omuz omuza hareket ederek, gece gündüz demeden hiç yorulmadan  2023,  2053  ve  2071 hedefleri doğrultusunda inanç ve azimle yürüyecektir.


Hayatını  ülkenin  geleceği  için  vakfeden  ve dik  duruşuyla  İslam  coğrafyasının umudu  haline  gelen  liderimiz  Cumhurbaşkanımız  Sayın  Recep  Tayyip ERDOĞAN liderliğinde  ve  milletin  emrinde  hizmet  etmekten  onur  ve  gurur  duyuyorum.