AK PARTİʹDEN BASINA KAHVALTI

AK PARTİʹDEN BASINA KAHVALTI
Gazeteciler, AK Parti Karaman İl Başkanlığının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle verdiği sabah kahvaltısında bir araya geldi.
Öğretmenevi’nde verilen kahvaltıya AK Parti Karaman Milletvekilleri Lütfi Elvan ile Mevlüt Akgün, Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, AK Parti Karaman İl Başkanı Süleyman Atik ve Karaman’da görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcileri katıldı. Kahvaltıda kısa bir konuşma yapan İl Başkanı Süleyman Ati, tük çalışan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı. AK Parti İl Başkanlığı burada gazetecilere kalem ve birer gül verdi.
 
Kahvaltı sonunda gazetecilerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunlar tartışıldı. AK Parti Karaman Milletvekilleri Lütfi Elvan ve Mevlüt Akgün ise gazetecilerin ne şartlarda çalıştıklarını iyi bildiklerini ve yerel basının önemine değinerek biz Milletvekilleri olarak sorunların giderilmesi yönünde elimizden geleni yapmaya hazırız dedi.
 
Kahvaltıya katılanlar daha sonra hep birlikte Belediyenin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Gökçe Çamlığında düzenlediği pikniğe katıldı. Aileleri ile birlikte pikniğe katılan gazeteciler ormanda yürüyüş yaparak stres attılar.