AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI DEĞİŞTİ

AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI DEĞİŞTİ
Karamanda AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına Celalettin Güngörer getirildi.
AK Parti Genel Merkezi, 6 ay önce merkez ilçe başkanının görevinden istifa etmesi nedeniyle vekâleten yürütülen bu göreve Celalettin Güngörer’i atadı. Merkez İlçe Başkanının atanması nedeniyle parti binasında bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya AK Parti Karaman İl Başkanı Süleyman Atik, Merkez İlçe Başkanlığı’na atanan Celalettin Güngörer ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Karaman İl Başkanı Süleyman Atik, AK Parti’ye bugüne kadar hizmet eden ve edecek olanlara teşekkür etti. Genel Merkez tarafından Karaman Merkez İlçe Başkanlığına getirilen Celalettin Güngörer ise birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını, ortak hedeflerinin Karaman ve Partiye hizmet etmek olacağını söyledi.
 

Güngörer konuşmasına şöyle devam etti.:

“AK Parti olarak Türkiye ve Karaman’da çok güzel bir hava yakaladık. Bu görevin bir vebali olduğunu biliyorum. Arkadaşlarımızla birlikte güzel bir çalışma ortamı oluşturarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sizlerinde desteğiyle başarılı olacağımıza inanıyorum. Bizden önce görev yapan arkadaşlarımıza yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti İl Başkanı Süleyman Atik, AK Parti Genel Merkezi’nden gelen mazbatayı Merkez İlçe Başkanı Celalettin Güngörer’e verdi.