AKP'de istifa depremi büyüyor! Her şeyi silip istifa etti

AKP'de istifa depremi büyüyor! Her şeyi silip istifa etti
AK Parti'de istifa depremi büyüyor. 60 vekilin istifa edeceğine yönelik iddiaların ardından AK Partili eski belediye başkanı da parti üyeliğinden istifa etti.
Anket sonuçlarına göre oy oranlarında giderek kan kaybeden AK Parti'de istifa depremi büyüyor. 60 civarında eski ve yeni AK Partili vekilin istifa edip GELECEK partisine geçeceğine yönelik iddiaların ardından dikkat çeken bir istifa daha geldi.
 
31 Mart seçimlerinde AK Parti’den Nevşehir Belediye Başkanı seçilen Rasim Arı görevi bırakmasının ardından AK Parti’den de istifa etti.
 
Yolsuzluk itiraflarıyla gündeme gelen Rasim Arı geçtiğimiz Ocak ayında sağlık nedenlerini gerekçe göstererek belediye başkanlığını bırakmıştı. Rasim Arı AK Parti üyeliğinden de ayrıldığını açıkladı.
 
Rasim Arı “parti içerisindeki isimlerle diyalog kurma imkanının kalmadığını söyleyerek” şunları aktardı:
 
 
Öte yandan Arı'nın İmamoğlu ile ilgili paylaştığı tweetleri de sildiği görüldü. Rasim Arı, daha önce YSK'nın İstanbul seçimlerini iptal etmesinin ardından 'Herşey çok güzel olacak' mesajı paylaşan sanatçılar için "En ufak bir programda sahne alamayacaklarını Nevşehir Belediye Başkanı olarak tamamen 'kanaat özgürlüğüm' çerçevesinde ilan ediyorum" demişti.