AKP İL DANIŞMA MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

AKP İL DANIŞMA MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
Her ayın son haftası gerçekleştirdiğimiz İl Danışma Meclis Toplantısı geçtiğimiz hafta sonu Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergünün katılımıyla gerçekleşti.
Sayın Bakanımız ulusal gündem hakkında teşkilatı bilgilendirdi.2002 seçimlerinden bu yana AK Parti hükümetinin gerçekleştirdiği icraatlar konusunda hatırlatmada bulundu.
 
Ticaret ve Sanayi Bakanımızın yanı sıra AK Parti Karaman Koordinatörü Denizli Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan, Karaman Milletvekili Lütfü Elvan toplantımıza katılan milletvekillerimizdir.
 
Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Sayın Süleyman Atik” Değerli Bakanımız Sayın Nihat Ergün bundan 9ay önce gerçekleşen 3, olağan kongrede bizleri yalnız bırakmamıştı şimdide gerçekleştirdiğimiz İl Danışma Meclis Toplantısında da bizlerle birlikte. Göreve geldiğimiz günden bu yana teşkilat olarak durmak yok yola devam dedik. Bizden önce yapılanları küçümsemedik, azımsamadık. emeği geçenleri şükranla yad ettik ve bu yarışta AK Partimizin onurlu bayrağını Karaman’da nasıl daha yüksek burçlara dikebiliriz hep birlikte bunun hesabını yaptık. Merkez İlçemiz ve ilçelerimizde çalışmalarımızı yoğunlaştırıp birlik ve beraberliği tahsis etmek için teşkilat içi eğitim çalışmaları başlattık.
Yapılan çalışmaların neticesini kısa sürede gördük. Teşkilat içi eğitim çalışmalarının yanı sıra ayda bir defa sosyal faaliyet gerçekleştirmeye çaba sarf ediyor çalışmalarımızın daha koordineli, programlı olmasına gayret ediyoruz” dedi.