AKIN SPORʹUN RAKİPLERİ BELLİ OLDU.

AKIN SPORʹUN RAKİPLERİ BELLİ OLDU.
Akın Gençlik, A gurubu için 10-16 Mayıs arası Mersinde
Türkiyeʹde toplam 151 takımın 20 grupta mücadele edeceği 3. Ligʹe terfi maçlarında şimdiye kadar belli olan takımlar arasındaki rekabet gittikçe kızışıyor. Kimi takımlar oynanacak terfi maçlarına kamp yaparak hazırlanırken, kimi takımlar ise evlerinde maç gününü beklemeye başladı.
1. Bölge olan Marmaraʹda 4 Grup bulunurken, diğer Ege, Karadeniz, İç Anadolu ve Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesiʹnde de yine 4ʹer takım bulunuyor. Bu guruplar arasında en çok ön plana çıkan takım ise Kayseri Şekersporʹun da içerisinde bulunduğu İç Anadolu ve Akdeniz Bölgesi.
A Grubu için Mersinʹde 12-16 Mayıs tarihleri arasında oynanacak maçların takımları ise Ankara Adliyespor, Ankara Akyurt Bld, Eskişehir Demir, Isparta İl Özel İdare, Kayseri Yolspor, Karaman Akın Gençlik, Antalyaʹdan iki takım.
B Grubu (Antalya, 5-9 Mayıs)
Sincan Bld, Ankara Pursaklar Bld, Emirdağspor, Kırıkkale Yahşihanspor, Eskişehir Odunpazarı Bld, Isparta SAV, Burdur Bucak Bld Oğuzhanspor
C Grubu (Ankara, 12-16 Mayıs)
Konya Sarayönü Bld, Konya Çumra Bld, Çankırı Köy Hizmetleri, Yeni Sandıklı Bld, Yeni Anamur, Niğde Bld, Yozgat Sorgun Bld, Antalya temsilcisi
D Grubu (Adana, 5-9 Mayıs)
Mersin Akdeniz Bld, Mersin Toroslar Bld, Aksaray Karadenizspor, Nevşehir Narspor, Konya TEK Meram, Kırşehir Fatihspor, Kayseri Şekerspor
5-9 Mayıs tarihleri arasında Adanaʹda oynanacak İç Anadolu ve Akdeniz Bölgesi takımlarının 3. Lig terfi maçları öncesi takımlar son hazırlıklarını tamamladı. Birçok takım 3. Ligʹe terfi için yeni strateji taktikler belirlerken, kimi takımlar ise 3. Ligʹe yükselemese de önümüzdeki sezon top koşturacakları Bölgesel Deplasmanlı Lig için hazırlık yapıyor.
İşte İç Anadolu ve Akdeniz Bölgesi takımlarının ortak yarışacağı bölgenin D gurubundaki takımlardan en fazla iddiaya sahip olanlarının analizi.
TOROSLAR BELEDİYE SPOR
Mersinʹin Süper Amatör lig Şampiyonu Toroslar Belediye Spor, 3 Lig Terfi maçları için oldukça iddialı. Kulüp Başkanlığıʹnı Hamit Tuna, Antrenörlüğünü ise Abdurrahman Karaerʹin başarı ile yürüttüğü bu takım, savunma oyuncularının başarısı ile tanınıyor. Antrenör Abdurrahman Karaer, takımlarının 3. Ligʹe çıkacağına inandıklarını belirterek, "Takımımın en etkili futbolcularından bir tanesi olan Zeynel Çaço, sezon sonuna yakın oynanan bir maçta ayağını kırarak sakatlandı. Şu an takımımda en güvendiği isimlerin başında Stoper mevkideki Veli ve Mevlüt geliyor. Defansa ve kontra ataklara dayalı oyun sergileyen takımın savunma dörtlüsüne çok güveniyorum. Tek santrafor oynayan bu takım, terfi maçlarında defans ağırlıklı bir oyun sergileyecek"
MUHTEMEL 11
1 Paşa, 2 Mahir, 3 Eyüp, 4 Veli, 5 Mevlüt, 6 Alper, 7 Ekrem, 8 Emrah, 9 Yaşar,
10 Memiş, 11 Ahmet,
MERSİN AKDENİZ BELEDİYE SPOR
Mersinʹin Süper Amatör lig ikinci temsilcisi Toroslar Belediye Spor, 3. Ligʹe çıkmayı göze almış durumda. Kulüp Başkanlığını Mehmet Fazıl Türkʹün, Antrenörlüğünü ise Mehmet Akarʹın yürüttüğü Mersin Akdeniz Belediyespor, geçtiğimiz sezonun en iddialı Akdeniz takımlarından. Antrenör Mehmet Akar, takımların çok güvendiğini belirterek, "Genç futbolcular ile dolu bu 3. Lig Terfi müsabakalarında mevcut taktiğini değiştirip hücuma dönük bir futbol sergileyecek. Defansta Mustafa ve Forvette Halil İbrahimʹe çok güveniyorum. Takımın bir diğer silahı ve aynı zamanda Spor Akademisi öğrencisi Abdulkadirʹin sakatlığı son maçta nüksetti ve terfi maçlarında forma giyemeyecek" şeklinde konuştu
MUHTEMEL 11
1 Cengiz, 2 Kenan, 3 Fatih, 4 Hakan, 5 Orhan, 6 Mustafa, 7 Burak Sezer, 8 Mesut, 9 Halil İbrahim, 10 Mahmut, 11 Serdar
NEVŞEHİR NAR SPOR
Nevşehirʹin Süper Amatör lig Şampiyonu Nevşehir Narspor, 3 Lig Terfi maçlarına şu an kendi evinde hazırlanıyor. Kulüp Başkanlığıʹnı Arif Altıncıʹnın, Antrenörlüğünü ise Tarkan Güneyʹin yürüttüğü Nevşehir Narspor, önümüzdeki sezon 3. Ligʹe çıkmayı arzulayan en iddialı takımların başında yer alıyor. Antrenör Tarkan Güney, takımın genellikle 4+2+3+1 taktiği ile oynadığını belirterek, aynı taktiğin 3. Lig terfi maçlarını da devam edeceğini belirterek, "Takımımda Forvet ve Orta saha oyuncusu Hasan, sakat durumda. Terfi maçlarında oynayıp oynayamayacağı belli değil. Ferdi isimli oyuncumuz ise iş temposu nedeniyle takımdaki yerini alamayacak. Şu an takımda Defans oyuncuları Alpay ve Ahmetʹe çok güveniyorum. Takımın bir başka önemli isimleri ise Deniz ve Eray. Kendilerine gurup eleme maçlarında çok iş düşecek" şeklinde konuştu.
MUHTEMEL 11
1 Ercan, 2 Yasin Yalçın, 3 Edip Gözübüyük, 4 Ahmet tabur, 5 Alpay Çelik, 6 Özcan Doğru,
7 Deniz Özdemir, 8 Gökhan Azarsız, 9 Mustafa Kaya, 10 Eray Kilaborucu, 11 Nihat Karalar.
KIRŞEHİR FATİH SPOR
Kırşehirʹin Süper Amatör lig Şampiyonu Kırşehir Fatihspor, 3 Lig Terfi maçlarına yine kendi evinde hazırlanıyor. Kulüp Başkanlığıʹnı Süleyman Aydınʹın, Antrenörlüğü ise Bekir Barış Cihanʹın yürüttüğü takım, kendi evinde maç gününü beklemeye başladı. Antrenör Bekir Barış Cihan, Takımda 3 eksik sporcu bulunduğunu belirterek şöyle devam etti. "2 sakat ve birde cezalı oyuncumuz var. Takımım genellikle 4+5+1 taktiği ile oynar. Terfi maçlarında karşı takımın pozisyonuna ve taktiğine göre yollarına devam edeceğiz. Takımda şu an 7 numaralı forması ile Forvet Yalçın ve Orta saha oyuncusu Muratʹa çok iş düşecek"
MUHTEMEL 11
1 Hakan, 2, Okan, 3 Yakup, 4 Suat, 5 Ramazan, 6 Murat, 7 Yalçın, 8 Mustafa, 9 Rıdvan,
10 Orhan, 11 Okan
AKSARAY KARADENİZ SPOR
Aksaray Süper Amatör lig 20. kez Şampiyonu Aksaray Karadeniz Sporʹun, 3 Lig Terfi maçlarına birçok takım gibi kendi evinde hazırlanıyor. Kulüp Başkanlığıʹnı Ali Karakuşʹun, Antrenörlüğünü ise Fikret Dursun Canʹın yürüttüğü takımda en çok öne çıkan isim ise 28 gol ile gol kralı olan 19 yaşındaki Ramazan Güneş. Antrenör Fikret Dursun Can takımın 3. Ligʹe çıkabilmek için büyük bir özveriyle çalıştığını belirterek şunları söyledi. "Takımda şu an hiçbir eksik futbolcumuz yok. Takımım genellikle savunma taktiği ile oynuyor. Kısaca gol yemeden, gol atma taktiği. Takımda Kaptan Onur Er, iki ayağını da çok iyi kullanıyor. Sol açık oyuncusu Özcan ve Ramazan Güneş çok kuvvetli futbolcular arasında önemli bir yere sahip. Ramazan Avan ise tam bir frikik ustası. Şu an frikikten gol ortalamasında yüzde 90 ortalama ile oynuyor"
MUHTEMEL 11
1 Hasan Hançerli, 2 Anıl Atmaca, 3 Recep Yıldız, 4 Faruk Kılıç, 5 Naci Uğur, 6 M. Reşit Güneş, 7 Ramazan Güneş, 8 Ramazan Coşkuner, 9 Ramazan Avan, 10 Onur Er, 11 Bekir Özcan.
KAYSERİ ŞEKERSPOR
Kayseri Süper Amatör Ligʹin Şampiyonu Kayseri Şekerspor, 3 Lig Terfi maçlarının en iddialı takımı. Kulüp Başkanlığıʹnı Cuma Karataşʹın, Antrenörlüğüʹnü ise Tugay Aydemirʹin yürüttüğü takımda şampiyonluk tecrübesi hayli fazla. Antrenör Tugay Aydemir, yıllardır süren 3. Ligʹe terfi mücadelesinin yakında meyvasını vereceğine inandıklarını belirterek, Savunma ve hücum ağırlıklı oynayan bu takımın tüm futbolcuları, benim için birer yıldız. Hepsinin ayrı bir yeri ve önemi var. Bu sezon şampiyon olarak bitirdiğimiz Lig sonunda bu sezon umarız 3. Ligʹte mücadele edeceğiz. Şu an eksik ve sakat futbolcumuz yok. Bizi en çok sevindiren de şu an bu" şeklinde konuştu.
MUHTEMEL 11
1 Hamit, 2 İbrahim, 3, Gökhan, 4 Ali Şahin, 5 Cüneyt, 6 Kasım, 7 Ali Hayret, 8 Ecevit, 9 Gökhan, 10 İbrahim İzci, 11 Emin.