AKIN GENÇLİK SPORDAN NEVZAT NASA ZİYARET

AKIN GENÇLİK SPORDAN NEVZAT NASA ZİYARET
Pazar Günü Şampiyonluğunu ilan eden Akın Gençlik Spor, Onursal Başkan Nevzat Nası ziyaret etti.
Pazar günü Kemal Kaynaş Stadyumunda oynan maçta Esnaf Barış Sporu 7-0 yenerek 2009-2010 sezonunun şampiyonu olan Akın Gençlik Spor dün onursal başkanı İş Adamı Nevzat Nas’ı çalışma ofisinde ziyaret ederek Kupa yı takdim etti.
 
Akın Gençlik Spor Kulüp Başkanı Yusuf Ünalan, Yönetim kurulu üyesi Rafet Nas ve bazı Futbolcularla birlikte Akın Gençlik Spor’un Onursal Başkanı Nevzat Nas’ı ziyaretinde haber sitemize açıklamalarda bulundu.
Yusuf Ünalan, Akın Gençlik Sporun bu noktalara gelmesinde Nevzat Nas’ın çok büyük etkisi olduğunu belirterek şunları söyledi: “Karaman’ın saygın İş adamlarından Nevzat Nas abiyle paylaştığımız çok anılarımız oldu. Yeri geldi sevinçlerimizi paylaştık yeri geldi sıkıntılarımızı paylaştık ama her zaman yanımızda oldu. Biz inanıyoruz ki bu kupa Akın Gençlik Spor’un adına Nevzat Nas abi nin yanında daha da değer kazanacaktır. Onursal Başkanımız Nevzat Nas beye bize verdiği desteklerinden dolayı spor kulübümüz adına teşekkür ediyorum” dedi.
 
Yusuf Ünalan ve Beraberinde gelen futbolculara hayat dolu başarılar dileyen İş Adamı ve Akın Gençlik Spor’un onursal başkanı Nevzat Nas, Kupanın kendisine takdim edilmesi karşısında şunları söyledi, “ Bu Kupa sizin! Bunu siz inancınızın ve aşkınızın sonucunda alnınızın teriyle hak ettiniz. Biz sadece duyarlı bir vatandaş olmaya çalıştık, biz Karamanı ve Karaman’lıları seven bu toprağın çocuklarıyız. Sizinle beraber olduğumuz zaman içerisinde bizlere hep sevinç yaşattırdınız. Ben sizlere Karaman’lı lar adına bir kez daha teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da başarınız devam edecektir, Karamanʹı temsil edecek Karamanʹın sesi olacaksınız. yeter ki sevdanızdan ve aşkınızdan vazgeçmeyin.” Dedi.