AHMET YENİLMEZʹDEN ASKER ANASINA BÜYÜK JEST

AHMET YENİLMEZʹDEN ASKER ANASINA BÜYÜK JEST
Karaman Belediyesinin düzenlediği Ramazan eğlenceleri programına katılan ve tek kişilik bir oyun sergileyen ünlü tiyatro oyuncusu Ahmet Yenilmez kendisine hediye edilen çiçeği seyircilerin arasında bulunan asker annesine hediye etti.
Aktekke Meydanı’nda düzenlenen programda konuşan Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, bu sene her gün bu meydanda bir program yaptıklarını söyledi.
Ramazanın sonuna yaklaştığımız bu günlerde son olarak ünlü tiyatro oyuncusu Ahmet Yenilmezʹi Karaman halkıyla buluşturmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Uğurlu, ʹʹSiz sayın Yenilmezʹi Deli Yürek, Ekmek Teknesi, Acı Hayat gibi popüler olmuş dizilerden tanıyorsunuz. Kendisi dizi oyunculuğu yanında yıllarını tiyatroya vermiş başarılı bir tiyatro sanatçısı. Önemli bir değer. Ben şimdi sizleri onunla baş başa bırakıyorum dedi.
Daha sonra sahneye gelen Ahmet Yenilmez Çanakkale savaşı zamanında geçen ve gerçek olaylardan esinlenerek hazırlanan ʹKınalı Kuzularʹ isimli oyununu seyircilerle paylaştı. Oyunun sonunda Başkan Uğurlu tarafından Yenilmezʹe Karamanoğlu Mehmet Beyʹin minyatür bir heykeli ve çiçek hediye edilirken Yenilmez çiçeği seyirciler arasından çağırdığı bir asker annesine, tüm asker anneleri adına verdi. Yenilmez kısa sürede Ankaraʹda bir Tiyatro okulu kuracaklarını sözlerine ekleyerek Türk dilinin mimarı Karamanoğlu Mehmet Beyʹin heykelini de bu okulun girişinde bir yerde sergileyeceğini ifade ederek belediye başkanına teşekkür etti.