AGD'den Örnek Nesiller ve Şehitler Gecesi

AGD'den Örnek Nesiller ve Şehitler Gecesi
Anadolu Gençlik Derneği “Örnek Nesiller ve Şehitler Gecesi” düzenliyor. AGD Karaman Şube Başkanı Şabettin Gezen bir açıklama yaparak Karaman halkını programa davet etti.

Açıklama şöyle:
“AGD olarak şehadeti önemsiyor ve gündemde tutmak istiyoruz. Biz biliyoruz ki şehadet, şehitçe yaşayanların son nefesidir. Şehadet ancak şehit gibi yaşayanlara nasip olur. Allah’ın rızasını gözeterek yaşayan bir insan yatağında da ölse şehittir. Buna inandığımız için örnek bir hayat yaşayan ve bize güzel bir örneklik bırakan şahsiyetleri anarak onlara olan vefa borcumuzu bir nebze olsun ödemek istiyoruz. Aldatmayan, aldanmayan, dik duran, davasını satmayan, hedefine kilitlenmiş, canlarını cennet karşılığında Allah’a satmış bu insanları gençlerimize örnek olarak gösteriyoruz. Bu düşüncelerle hazırladığımız prgramımıza tüm Karaman halkı davetlidir.”

Dernekten verilen bilgiye göre 15 Şubat Cuma günü saat 20.00’de Yunus Emre Konferans Salonunda düzenlenecek olan programa konuşmacı olarak İlahiyatçı-Yazar Ersan Bilgin katılacak. Programda ayrıca Sinevizyon Gösterimi, Ezgi Dinletisi ve Tiyatro da yer alıyor.