AGD Siyonist İsrail Cumhurbaşkanını Protesto ediyor

AGD Siyonist İsrail Cumhurbaşkanını Protesto ediyor
Siyonist İsrail Cumhurbaşkanı Yitzak Herzog’un Erdoğan’ın davetlisi olarak Türkiye’ye gelmesini AGD Protesto ediyor.
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Siyonist İsrail için Protesto kampanyası başlattı.
 
Önümüzde ki günlerde Erdoğan’ın davetlisi olarak Türkiye’ye gelecek olan Siyonist eli kanlı terör devleti İsrail’in Cumhurbaşkanı Yitzak Herzog’ı Ülkede istemediklerini belirten Anadolu Gençlik Derneği yöneticileri
 
Protesto kampanyası düzenleyerek herkesi kampanyaya davet etti.
 
Anadolu Gençlik Derneği basın açıklaması yaprak şunları söyledi; “Kıymetli milletimiz, değerli basın mensupları, Zulmün ve terörün tüm yüzlerini gördüğümüz zamanlardan geçmekteyiz. İslam âlemi ve mazlum tüm coğrafya her gün ağır bedeller ödemeye ve acılar çekmeye devam ediyor.
Yönümüzü nereye dönsek bir yakarış, bir feryat yüreklerimizi sızlatıyor. Ve atılması gereken adımlar ne kadar gecikse vebali bir o kadar büyüyor. Haremimiz olan Mescid-i Aksa her gün terörist İsrailliler tarafından basılıyor, Müslümanların izzetleri çiğnenmeye devam ediyor.
 
Terörist İsrail’in işgalleri sebebiyle Müslüman yurdu her gün kan ağlıyor.
Yıllardır süregelen zulümler devam ederken, terörist İsrail’in başı Yitzak Herzog’un Türkiye’ye gelecek olması Türkiye Müslümanları için ancak bir utanç sebebidir. Müslüman milletimizin yüzyıllardır İslam âlemine öncülük ve önderlik yapmışken böyle bir utançla karşı karşıya kalması, şerefli tarihimize kara bir leke olarak sürülecektir.
 
Yıllar önce Şimon Perez’in Millet Meclisimizde yaptığı konuşmanın sızısı hâlâ yüreklerimizde iken, Yitzak Herzog’un Türkiye’ye nasıl bir teklif veya tehditle geleceği ise bizleri endişelendirmektedir.
İki devletli çözüm önerileri ile gündeme gelen Yitzak, çözümlerin değil terör faaliyetlerinin öncülerindendir. Müslümanların hangi sorununa çözüm bulmuştur, Mescidimize yapılan hangi saldırıyı önlemiştir? Tek yaptıkları ellerindeki sermaye ve medya gücü ile Müslümanları sıkıştırmaktır.
 
Siyonist lobilerin ve dünyadaki terörün ana merkezi olan ABD ile birlikte İslam coğrafyasında yaptıkları katliamlar, işgaller, tecavüzler, sömürü faaliyetleri ayan beyan ortadadır.
Görmemek için kör, duymamak için sağır, dertlenmemek için vicdan ve izandan yoksun olmak gerekir.
 
Müslüman liderlerin teröristlere tepki vermesi gereken yerde, işbirliği için yarıştığını üzülerek görmekteyiz. “Allah’tan korkun, Allah’tan korkun, Allah’a güvenin, ahiretinizi düşünün.”
Aynı şekilde Müslüman halkların Filistin davasına gerekli önemi vermemesi ise ayrı bir vakadır. Filistin davası için gayret göstermek imanımızın ve insanlığımızın bir gereğidir.
Elbet bir gün toprak olacağız, tek gayemiz Allah’ın rızasıdır. Haysiyetimizle yaşayalım ki, şerefli bir ölüm bizi bulsun.
 
Allah’ın laneti zalimlerin üzerine olsun, Allah’ın laneti tüm işbirlikçilerin üzerine olsun, Allah’ın laneti İslam alemi arasında nifak saçanların üzerine olsun.
Zafer İslam’ındır. Zafer Allah’ındır. Allah’ın yardımı ise mücahitlerledir."