897 Bin TL’ye Sıfır Fiat Doblo Combi Müjdesi! Satışlar Başladı!

897 Bin TL’ye Sıfır Fiat Doblo Combi Müjdesi! Satışlar Başladı!
Sıfır ve ikinci el araç satın almak isteyenler vatandaşlar, araç fiyatlarının yüksek olması nedeniyle uygun fiyatlı araç satın almanın yollarını araştırıyor. Bu kapsamda, Fiat’tan Doblo Combi uygun fiyatıyla öne çıkıyor. İşte detaylar…

Türkiye’de derinleşen ekonomik kriz nedeniyle TL’de değer kaybı, döviz kurunda artış ve yüksek enflasyon devam ederken bu durumun olumsuz sonuçlarından biri olarak da hemen her üründe fiyatlarda rekor artış yaşandı. Gıdadan teknolojiye kadar her alanda yaşanan fahiş fiyat artışı otomobil sektörüne de sıçradı.

Bu nedenle, sıfır araç fiyatları rekor seviyelere gelirken, yüksek fiyatlar nedeniyle sıfır araç satın almaktan vazgeçen vatandaşlar, ikinci el araçlara yönelmeye başladı. Ancak, ikinci el araçlar piyasasında da fiyatlar artmaya başlayınca vatandaşlar da uygun fiyatlı araç satın almanın yollarını araştırmaya başladı.

fiat-doblo-combi.jpg

FİAT DOBLO COMBİ 897 BİN TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA

Bu kapsamda, devletin sağladığı ÖTV indirimi vatandaşlar için büyük bir fırsat olurken, bu indirimden yararlanmak için bazı şartları yerine getirmek gerekiyor. ÖTV muafiyetinden faydalanmak için yüzde 40 ve üzeri engelli olmak ve bu engeli SGK’dan alınan bir belgeyle belgelendirmek veya şehit yakını olmak gerekiyor.

Bu şartları sağlayan vatandaşlar sıfır araç alımından ÖTV muafiyetinden yararlanarak uygun fiyata araç sahibi olabiliyor. Bu kapsamda, Türkiye’de hatırı sayılır bir müşteri kitlesine sahip olan Fiat da Doblo Combi modelini ÖTV indirimiyle beraber uygun fiyata satışa çıkarıyor. Peki, ÖTV’siz Fiat Doblo Combi fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi…

EASY 1.5 100 HP BlueHDI E6.4 897 bin 200 lira

URBAN 1.5 100 HP BlueHDI E6.5 953 bin 600 lira

PREMIO PLUS 1.5 130 HP BlueHDI E6.4 1 milyon 023 bin 200 lira