840 Bin TL’ye Sıfır Volkswagen Caddy Müjdesi!

840 Bin TL’ye Sıfır Volkswagen Caddy Müjdesi!
Hafif ticari araç almak isteyenlere Volkswagen’den müjde geldi. Volkswagen, özellikle Türkiye’de hatırı sayılır bir satış rakamına ulaşan Caddy modelini 840 bin TL’ye satışa çıkardı. Peki, kimler bu fırsattan yararlanabilir? İşte detaylar…

Özellikle son yıllarda derinleşen ekonomik kriz, artan dolar kuru, TL’nin değer kaybı ve yüksek enflasyon nedeniyle neredeyse her kaleme peş peşe zam geldi. Bu zamlardan otomobil fiyatları da nasibini aldı.

Sıfır otomobil fiyatlarında yaşanan fahiş fiyat artışı nedeniyle araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar, ikinci el araçlara yönelince ikinci el araç piyasası da yükseldi. Elindeki nakit parayla sıfır veya ikinci el araç almakta zorlanan vatandaşlar, taşıt kredisine ağırlık verdi. Ancak, Merkez Bankası’nın yaklaşık bir yıldır uyguladığı faiz politikası nedeniyle kredi faizleri de yükselince araç sahibi olmak isteyenler için her yol kapanmış oldu. Bu nedenle, araç satın almak resmen hayal haline geldi.

volkwagen-caddy.jpg

840 BİN TL’YE SIFIR VOLKSWAGEN CADDY FIRSATI

Öte yandan, sıfır ve ikinci el otomobil fiyatlarının artmasına rağmen ÖTV indirimiyle beraber oldukça uygun fiyatlara otomobil alınabiliyor. Devlet, engelli vatandaşlara ÖTV muafiyeti sağlayarak fahiş araç fiyatlarına rağmen oldukça uygun fiyatlara araç sahibi olmalarına imkân tanıyor.

Bu kapsamda, yüzde 90 ve üzeri engeli bulunan vatandaşlar, SGK’dan engelli olduklarına yönelik aldıkları bir belge sayesinde sıfır araç alımlarında ÖTV indiriminden yararlanabiliyor. Böylece, ÖTV indirimli sıfır Volkswagen Caddy, 840 bin liraya kadar düşebiliyor. Peki, ÖTV’siz Volkswagen Caddy fiyatları ne kadar? İşte cevabı…

Volkswagen Caddy 2.0 TDI 122 PS STYLE DSG vergisiz net satış fiyatı 1 milyon 126 bin 674 lira

Volkswagen Caddy 2.0 TDI 122 PS LİFE DSG vergisiz net satış fiyatı 988 bin 993 lira

Volkswagen Caddy 2.0 TDI 122 PS İMPRESSİON DSG vergisiz net satış fiyatı 902 bin 761 lira

Volkswagen Caddy Cargo 2.0 TDI 122 PS DSG vergisiz net satış fiyatı 840 bin 718 lira

Volkswagen Caddy Cargo Maxi 2.0 TDI 122 PS DSG vergisiz net satış fiyatı 855 bin 942 lira