756 Bin 600 TL’ye Sıfır Ford Focus Müjdesi! Satışlar Bugün Başladı!

756 Bin 600 TL’ye Sıfır Ford Focus Müjdesi! Satışlar Bugün Başladı!
Sıfır ve ikinci el otomobil fiyatlarının rekor seviyelere gelmesinin ardından vatandaşlar, uygun fiyatlı araç almanın yollarını araştırırken Ford’dan 756 bin 600 TL’ye sıfır Focus müjdesi geldi. İşte detaylar…

Türkiye’de son yıllarda ağırlığını fazlasıyla hissettiren ekonomik kriz, resmen A’dan Z’ye her şeye zam gelmesine neden oldu. Döviz kurundaki artış, TL’nin değer kaybı ve derinleşen enflasyon krizi nedeniyle hemen her kalemde fahiş zamlar yapıldı.

Bu kapsamda, sıfır otomobil fiyatları da astronomik rakamlara ulaştı. Sıfır otomobil satın almakta zorlanan vatandaşlar, ikinci el otomobillere yönelirken, ikinci el otomobil piyasasında da artışlar yaşandı.

Bu nedenle, elindeki parayla otomobil almakta zorlanan vatandaşlar, taşıt kredilerine yönelmeye başladı. Ancak, taşıt kredilerinin faizleri de yüzde 6 seviyelerine dayanınca vatandaşlarım hem kredi çekmesi ve hem de otomobil alması resmen hayal oldu.

Hal böyle olunca, uygun fiyatlı otomobil almak isteyen vatandaşlar, devletin sağladığı ÖTV indiriminden yararlanmanın yollarını aramaya başladı. Fakat, ÖTV indiriminden yararlanmak için belli şartları sağlamak gerekiyor.

Devlet, yüzde 40 ve üzeri engelli vatandaşlara ÖTV muafiyeti uyguluyor. Bu kapsamda, engelli vatandaşlar, ÖTV indirimi sayesinde oldukça uygun fiyatlara sıfır otomobil sahibi olabiliyor.

ford-focus-fiyat.jpeg

756 BİN 600 TL’YE SIFIR FORD FOCUS

ÖTV indiriminden yararlanmak için yüzde 40 ve üzeri engelli olmak ve SGK’dan alınacak bir belgeyle bu engeli kanıtlamak gerekiyor. SGK’dan söz konusu belgeyi alan engelli vatandaşlar, ÖTV indiriminden faydalanarak cazip fiyatlarla sıfır otomobil sahibi olabiliyor.

Bu doğrultuda, Türkiye’de oldukça iyi bir müşteri potansiyeline sahip olan Ford ise en çok beğenilen modellerinden Focus modelini ÖTV indirimiyle beraber 756 bin 600 TL’ye satışa çıkarıyor. Peki, ÖTV’siz Ford Focus fiyatları ne kadar? İşte Ford Focus fiyat listesi…

Ford Focus Trend X 4 Kapı 1.5L Ti-VCT 123PS 6 İleri Manuel: 756 bin 600 lira

Ford Focus Trend X 4 Kapı 1.5L Ti-VCT 123PS 6 İleri Otomatik: 769 bin 500 lira

Ford Focus Titanium 4 Kapı 1.5L Ti-VCT 123PS 6 İleri Otomatik: 791 bin lira

Ford Focus Titanium X 4 Kapı 1.0Lt EcoBoost 125 PS Benzin 6 İleri Manuel: 812 bin lira