70 Proje boş çıktı.

70 Proje boş çıktı.
Savaş Kalaycı’nın yaptıklarını kendi projeleri gibi tanıtması tepki topladı.
AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan bugün bir açıklama yaparak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Karaman’da 70 Yatırımın açılışını yapacağını duyurmuştu.
Vatandaşlar bu 70 projenin ne olduğunu ve nerede hangi yatırımlar olduğunu merak ederken, AKP İl Teşkilatı Projelerin listesini medya kuruluşuna dağıtmak yerine sadece bir tane basın mensubuna servis etti.
 
Servis edilen listede Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın çalışmaları da yer alıyordu.
 
AKP Meclis üyelerinin sürekli Savaş Kalaycı’yı engellemeye çalışmaları mecliste sürekli gergin dakikalar çıkmasına neden olmaları ve Devlet gücünü kullanarak gerek İş-Kur gerekse diğer yatırımların önüne geçmeye çalışmalarına rağmen Savaş Kalaycı’nın zorluklarla yapmaya çalıştığı projelerini kendi projeleri gibi göstermeleri büyük tepki topladı.
 
Ayrıca Projeler listesinde yer alan sözde yatırımlar ise genelde tadilat ve Devletin rutin faaliyetleri yer alıyor. Örneğin bir Hamamın tamiratını bile yatırım olarak yer vermişler.
 
ÖZEL KİŞİLERİN PROJELERİNİ DE SAHİPLENMİŞLER
 
AKP İl Başkanı Abidin Çağlayan sadece Savaş Kalaycı’nın yatırımlarını sahiplenmekle kalmayıp özel şahısların Bakliyat, tarım ürünleri yatırımları da kendi projeleri olarak göstermiş.
Hayırsever iş adamlarının yaptırdığı Diş hekimliği, sağlık hizmetleri, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi gibi yerleri de kendi projeleri gibi göstermiş.