678 Bin TL’ye Sıfır Volkswagen Polo Müjdesi!

678 Bin TL’ye Sıfır Volkswagen Polo Müjdesi!
Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Volkswagen, ÖTV’siz araç satışlarına başlarken, Polo modelini 678 bin TL’ye satışa çıkardığını duyurdu. Peki, kimler ÖTV indiriminden yararlanabilecek? İşte ayrıntılar…

Türkiye’de son yıllarda derinleşen ekonomik kriz, artan dolar kuru, TL’nin değer kaybı ve enflasyonun rekor seviyelere gelmesi nedeniyle resmen iğneden ipliğe her kalemde dev zamlar uygulanmaya başlandı. Bu kapsamda, sıfır otomobil fiyatları rekor düzeyde artarken, ikinci el otomobil fiyatları da aynı şekilde arttı.

THal böyle olunca, otomobil satın almak isteyen vatandaşlar nakit sıkıntısı yaşamaya başladı. Taşıt kredisi faizlerinin de artması nedeniyle araç almak adeta hayal oldu. Ancak devletin bazı vatandaşlara sağladığı ÖTV indirimi araç satıl alma konusunda büyük bir fırsata dönüştü.

Devlet, yüzde 40 ve üzeri engelli olan vatandaşlara sıfır otomobil alımlarında ÖTV indirimi sağlıyor. Bu kapsamda, fiyatı 1.5 milyona dayanan otomobiller bile oldukça uygun fiyata alınabiliyor.

ÖTV indiriminden yararlanmak için SGK’dan yüzde 40 ve üzeri engelli olunduğuna ilişkin bir belge almak yeterli oluyor. Bu belgeyi alan engelli vatandaşlar, sıfır otomobil alımlarında ÖTV indiriminden yararlanabiliyor.

Bu doğrultuda, dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden olan ve Türkiye’de de hatırı sayılır bir müşteri potansiyeline sahip olan Volkswagen, Polo modelini ÖTV indirimiyle beraber satışa çıkardı. Volkswagen, ÖTV indiriminden faydalanacak vatandaşlar için Polo modelini 678 Bin TL’den satışa çıkardı.

Böylece, yüzde 40 ve üzeri engelli olan ve bu engellini SGK’dan aldığı bir belgeyle kanıtlayabilen vatandaşlar, sadece 678 bin TL ödeyerek Volkswagen Polo sahibi olabilecek.

volkswagen-polo-1.jpg

ÖTV İNDİRİMLİ VOLSWAGEN POLO FİYATLARI

Volkswagen Polo 1.0 80 Beygir Impression Manuel Vites: 678 bin 765 lira

Volkswagen Polo 1.0 TSI 95 Beygir Life Manuel Vites: 710 bin 222 lira

Volkswagen Polo 1.0 TSI 95 Beygir Life DSG Otomatik: 754 bin 556 lira

Volkswagen Polo 1.0 TSI 95 Beygir Style DSG Otomatik: 809 bin 278 lira

Volkswagen Polo 1.0 TSI 110 Beygir Life DSG Otomatik: 813 bin 000 lira

Volkswagen Polo 1.0 TSI 110 Beygir Style DSG Otomatik: 840 bin 444 lira