616 Bin TL’ye Sıfır Volkswagen Polo Müjdesi! Satışlar Başladı!

616 Bin TL’ye Sıfır Volkswagen Polo Müjdesi! Satışlar Başladı!
Türkiye’de sıfır ve ikinci el otomobil fiyatlarının yüksek olması nedeniyle araç sahibi olmak isteyenler uygun fiyatlı otomobil almanın yollarını araştırıyor. Bu kapsamda, 616 bin TL’ye sıfır Volkswagen Polo ön plana çıkıyor. İşte detaylar…

Türkiye, son yıllarda derinleşen ekonomik kriz nedeniyle sıfır ve ikinci el otomobil fiyatlarının en çok arttığı ülkelerden biri oldu. Döviz kurundaki artış, TL’nin değer kaybı ve yüksek enflasyon, gıdadan teknolojiye kadar hemen her kalemde fiyatların artmasına sebep oldu. Bu nedenle, otomobil fiyatları da rekor seviyelere yükseldi.

Sıfır otomobil piyasasındaki artış sonucu otomobil almak isteyen vatandaşlar, ikinci el otomobillere yönelince ikinci el araç fiyatları da yükselmeye başladı. Bu nedenle, araç sahibi olmak adeta hayal oldu.

Otomobil almak için son çare olarak bankaların sunduğu taşıt kredilerine yönelen vatandaşlar, kredi faizlerinin de yükselmesi nedeniyle kredi de çekemez oldu. Hal böyle olunca, vatandaşlar uygun fiyatlı otomobil almanın yollarını araştırmaya başladı. Bu doğrultuda, devletin bazı vatandaşlara sağladığı ÖTV muafiyeti şartları sağlayanlar için büyük bir fırsat haline geldi.

volkswagen-polo-1.jpg

ÖTV’SİZ SIFIR VOLKSWAGEN POLO 616 BİN TL

Devlet, yüzde 40 ve üzeri engelli vatandaşlara sıfır otomobil alımlarında ÖTV muafiyeti sağlıyor. Fakat, bu muafiyetten yararlanmak için bazı şartlara uymak gerekiyor. Bu kapsamda, yüzde 40 engelli olma ve SGK’dan alınacak bir belgeyle bu engeli kanıtlama şartı aranıyor. Bu kapsamda, yüzde 40 engelli olan ve SGK vasıtasıyla bu engelini kanıtlayan vatandaşlar, uygun fiyata sıfır otomobil sahibi olabiliyor.

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden biri olan Volkswagen ise ÖTV indirimli fiyat listesiyle ön plana çıkıyor. Özellikle Volkswagen’in Türkiye’de en çok satan ve beğenilen modellerinden biri olan Polo, ÖTV’siz 616 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki, ÖTV indirimli Volkswagen Polo fiyatları ne kadar? İşte Volkswagen Polo ÖTV muafiyetli fiyat listesi…

1.png