444 25 70 ÇAĞRI MERKEZİ TÖRENLE HİZMETE GİRDİ

444 25 70 ÇAĞRI MERKEZİ TÖRENLE HİZMETE GİRDİ
Teknolojiyi ve çağdaş dünyanın gerektirdiği yenilikleri yakından takip eden Karaman Belediyesi, hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.
Karaman Belediyesi Akıllı Kent Sistemi Projesi kapsamında, "444 25 70 Çağrı Merkezi" yapılan tanıtım toplantısının ardından törenle hizmete açıldı.
Belediye Sergi Salonuʹnda gerçekleşen açılış törenine, Karaman Valisi Süleyman Kahramanʹın yanı sıra Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ile daire müdürleri ve davetliler katıldı. Belediye Başkanı Kamil Uğurlu burada yaptığı konuşmada, 7 gün 24 saat hizmet verecek olan çağrı merkezinin hizmete girmesiyle e-belediye uygulamasına geçtiklerini söyledi.
Karaman halkının dünyanın neresinde olursa olsun 444 25 70 numaralı telefondan belediyeye ulaşabileceğini ifade eden Uğurlu, "Karaman Belediyesiʹnin bu yeni hizmeti sayesinde sorunların daha kısa sürede çözüme kavuşmasını amaçlıyoruz. Çağrı merkezine vatandaşlarımız sesli mesaj bırakabilecek, borçlarını sorgulayıp sistem üzerinden ödeme yapabilecek. Her türlü istek ve şikayetlerini iletebilecekleri çağrı merkezi ile belediyemizden her türlü bilgiyi edinebilecek" dedi.

Yapılan konuşma ve tanıtımın ardından çağrı merkezi Vali Süleyman Kahraman, Belediye Başkanı Kamil Uğurlu ve Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez tarafından hizmete açıldı. Çağrı merkezini gezen Vali Süleyman Kahraman ve davetliler merkezin çalışma sistemiyle ilgili bilgi aldı.