40 GİRİŞİMCİ BAYAN MİKROKREDİDEN YARARLANDI

40 GİRİŞİMCİ BAYAN MİKROKREDİDEN YARARLANDI
Gelir düzeyi düşük olan kadınların kendi çalışmalarıyla gelir getirici faaliyette bulunmalarına imkân sağlayan TİSVAya bağlı mikrokredi projesi, Karamanlı bayanlara imkân sunmaya devam ediyor.
Gelir düzeyi düşük olan kadınların kendi çalışmalarıyla gelir getirici faaliyette bulunmalarına imkân sağlayan TİSVA’ya bağlı mikrokredi projesi, Karamanlı bayanlara imkân sunmaya devam ediyor.
 
Mikrokredi Bölge Müdürü Esat Akgül bugün (23 Ağustos 2011) Karaman Belediye Başkan Yardımcısı H.Osman Ünüvar’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Akgül, Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu’ya verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Ünüvar ise konuşmasında, Karaman Belediyesi ve TİSVA olarak ortak yürütülen proje için belediye olarak her konuda destek verdiklerini belirtti.
 
40 Karamanlı bayanın bu destekten yararlandığını belirten Akgül, geri dönüşümün de yüzde yüz olduğunu söyledi. Ayrıca kredi kullanmak isteyen bayanların “226 16 09” ve “0 542 404 08 89” nolu telefon hattından bilgi alabileceklerini ifade etti.