4.DEGERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

4.DEGERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
Karaman Eğitiminde Başarıyı Artırıcı Çalışmalar konulu toplantının dördüncüsü yapıldı.
Ayrancı Çok Programlı Lisesi Toplantı Salonunda 14.01.2011 Cuma günü saat 10.00 ‘da 2010–2011 eğitim-öğretim yılında yapılmış olan I.II.ve III. "Karaman Eğitiminde Başarıyı Artırıcı Çalışmalar" konulu toplantının dördüncüsü  yapıldı.
 
        Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN, Eğitim Müfettişleri Başkanı Ali Yaşar TUTKUN, Müdür Yardımcısı Selmani KARAÇAM, Şube Müdürü Hasan ERKAN, Şube Müdürü Abdülkerim ÇÖMÇE, Şube Müdürü Abdulkuddüs BUDAK, ilçe milli eğitim müdürleri, Halk Eğitim Müdürleri ve YİBO Müdürleri katıldı
 
 
       İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN; “Başarıyı arttırmak için daha önce yapmış olduğumuz toplantının değerlendirmesini yapmak ve ilk iki toplantıda almış olduğumuz kararlarların uygulanmasında karşılaşılan sorunlar ve alınan başarıları değerlendirmek için toplanmış bulunuyoruz Daha önce almış olduğumuz karaların uygulamasında yoğun çaba gösteren Okul idarecilerine ve öğretmenlerimize göstermiş oldukları gayret ve çaba için çok teşekkür ediyorum. İlimizde deneme sınavlarının 1.si yapılmıştır. Sınavlar için bize destek veren Sayın Valimiz Süleyman KAHRAMAN ve İl Özel İdaresine gönülden şükranlarımı sunuyorum ”dedi.
    
      Toplantıda Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılmış olan kurslarla dershaneye gidemeyen öğrenciler için çok faydalı olduğu, kursa devan eden öğrencilerin başarılarında belirgin bir artış gözlendiği belirtildi, Türkiye Okuyor Kampanyası çerçevesinde okullarda uygulanan okuma saatleri sayesinde öğrencilerde kitap okuma alışkanlığının yerleştiği ve kitap okuma sayısında sürekli artış sağlandığı belirtildi. YİBO’larda öğrenci başarısının sürekli yükseldiği, öğrenci evlerine öğretmenleri tarafından ziyaretlerin yapıldığı, açık büfe uygulamasına devam edildiği belirtildi.
 
   İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN İyi dilek ve temennilerle toplantıya son verdi.