369 Bin TL’ye Sıfır Fiat Fiorino Müjdesi!

369 Bin TL’ye Sıfır Fiat Fiorino Müjdesi!
Fiat’tan Fiorino modeline özel yeni bir kampanya başlatıldı. Bu kampanyaya göre, araç sahibi olmak isteyenler, 369 bin TL peşinatla Fiorino sahibi olabilecek. İşte detaylar…

Türkiye’nin en çok müşteri potansiyeline sahip otomobil markalarından Fiat, Fiorino modelinin satışlarını artırmak için yeni bir kampanyaya imza attı. Buna göre, 369 TL nakdi olanlar ticari araç sınıfının en iyilerinden biri olan Fiorino’yu satın alabilecek.

Fiat tarafından sunulan bu kampanya kapsamında araç sahibi olmak isteyenler 369 bin TL ödeyerek araç sahibi olabilecek. Fiat’ın sağlığı bu kampanya çerçevesinde binek yerine hafif ticari araçlar sunarak maliyet avantajı sağlıyor. Tüketiciler, bu araçlarla ayrıca ekonomik avantaj elde edebilecek.

71153.jpg

369 BİN TL’YE SIFIR FİAT FİORİNO

Fiat Fiorino gibi modellerde indirim olanağı sağlandı. Sunulan bu avantajlar ile diğer firmalara oranla daha düşük fiyatla araç satışı yapan Fiat, peşin para ödeme fırsatı bulunmayan müşterilere 369 bin TL peşinatla ödeme olanağı sağlanıyor ve geri kalan tutarla kredi çekilebiliyor. Müşteriler, krediyi de 48 ay vadeli olarak sunabilecek ve her ay rahat ödeme fırsatı sağlayacak. Söz konusu kampanya doğrultusunda Fiat, araç sahibi olmak isteyenlere hafif ticari araç sahibi olmaya fırsat tanıyor.