300 Koyun Projesi başvuruları devam ediyor

300 Koyun Projesi başvuruları  devam ediyor
Karaman Ziraat Odası olarak Çiftçilere Proje Ve Danışmanlık Hizmetler Devam Ediyor.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen ‘300 Koyun Projesi’ başvuruları kapsamında, Karaman Ziraat Odası olarak, Odamız bünyesindeki Ziraat Mühendislerimiz tarafından, üreticilerimizin başvuru işlemleri yapılmaktadır.

                Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep MUĞLU, konuyla ilgili yazılı açıklamada bulundu.

Başkanımız MUĞLU açıklamasında Şu ifadelere yer verdi; İlimiz tarımsal arazilerinin yeterliliği ve zenginliği açısından olduğu gibi küçükbaş hayvan yetiştiriciliği açısından da önemli ve zengin mera ve otlaklara sahiptir. Küçükbaş hayvan yetişticiliği ilimiz ekonomisi açısından da önem arzetmektedir. Karaman Ziraat Odası olarak, her alanda olduğu gibi hayvancılık dalında da çiftçimizin daima yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Devletimizin üreticimize sunduğu bu yenilikçi projeden üreticimizin en iyi şekilde yararlanması ve bilgilendirilmesi, yaptığı başvurunun en istikrarlı ve olumlu sonuçlanmasına yardımcı olması amacıyla odamız bünyesindeki Ziraat Mühendislerimizi bu konuda görevlendirmiş bulunmaktayız. Bu bağlamda ilerleyen gün ve yıllarda da üreticilerimize destek ve yardımlarımız devam edecektir. Dedi

                Proje başvuru süresinin kısa olması ve 02 Mart 2018 tarihinde sona ermesi sebebiyle çiftçi ve üreticilerimizin zaman kaybetmeden başvurularını yapmaları gerekmektedir. Proje başvuru aşamasında yardımcı olmak ve başvuruları yapmak amacıyla odamız bünyesinde ofis oluşturulmuş olup üreticilerimizin hizmetindeyiz.