30 Çifte Evlilik Desteği verilecek

30 Çifte Evlilik Desteği verilecek
Aileye ve aile ilişkilerine her daim önem ve öncelik veren Karaman Valiliği, Karaman Belediyesi ve Mehir Vakfı işbirliği ile otuz çiftin evliliğine destek oluyor.

 Maddi imkânsızlık içinde bulunan otuz çiftin Eylül ayı içerisinde gerçekleşecek olan evlilik merasimi ile ilgili olarak Vali Süleyman KAHRAMAN’ın başkanlığında, Karaman Belediyesi ve Mehir Vakfı yetkililerinin de katılımıyla bir bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

06 Temmuz 2012 Cuma günü, saat: 11.00’de Karaman Valiliği Toplantı Salonu’nda yapılacak olan bilgilendirme toplantısıyla ilgili bilgi veren Vali Süleyman KAHRAMAN aile yapısının toplumsal hayatımız açısından önemine ve anlamına dikkat çekerek: “Boşanma oranlarının her geçen gün arttığına, aile bireyleri arasındaki ilişkinin her geçen gün zayıfladığına şahit oluyoruz. Oysa aile toplumsal yaşamımızın temelidir. Biz Karaman Valiliği olarak bu öneme ve anlama binaen aile yapımızı ayakta tutmaya yönelik çalışmalar yaptığımız gibi maddî imkânı olmayan; ama yurt yuva kurmak isteyen gençlerimizin de elinden tutmaya gayret ediyoruz. Karaman Belediyemiz ve Mehir Vakfı ile birlikte yürüttüğümüz bu projede bu niyetin ve gayretin bir ifadesidir. Biliyoruz ki her sağlıklı aile ile, sevgi temelinde kurulan her yuva ile birlikte toplumsal huzurumuz daha sağlıklı bir yapıya kavuşacaktır. ”dedi.