3 MAYIS MİLLİYETÇİLİK BAYRAMI

3 MAYIS MİLLİYETÇİLİK BAYRAMI
Binlerce yıllık şanlı bir tarihe sahip olan halkın günüdür.
MHP İL BAŞKANI İSMET HATİP OĞLUNUN 3 MAYIS  MİLLİYETÇİLİK BAYRAMI  MESAJI
 
Binlerce yıllık şanlı bir tarihe sahip olan halkın günüdür. Türkler, yazılı kaynaklarda M.Ö. 500ʹlü yıllardan itibaren görünmeye başlamıştır. Bilindiği kadarıyla Türk halkı Atayurttan ayrılışla birlikte geniş bir coğrafyaya sahip olmuş ve bugün doğu Avrupaʹdan Çinʹe kadar geniş bir alana yayılmıştır.Türk boylarının birçoğunun günümüze uzayan kolları bulunmaktadır. Bu toplulukları aynı çatı altında birleştirme ülküsü ne kadar ütopik olursa olsun bu düşüncede olan insanların atmış olduğu adımların kutlandığı gündür 3 Mayıs. 1944 yılından itibaren yer etmiştir yaşantımızda. 3 Mayısʹa at gözlüğüyle bakmamak gerekir. Bundan 100 yıl önce yurdumuzu işgal etmeye çalışanların en büyük düşman olarak gördükleri kişi Yüce Atatürk tüm dünyaya 23 Nisanʹı bıraktı. Bugün eski düşmanlar dahi coşkuyla kutlamakta çocuk bayramını. Hz. Aliʹnin güzel bir sözü var, ʹAslını inkar eden haramzadedirʹ diye. Aslını inkar etmeden, ne olduğunu unutmadan ʹÖzüne sahip çıkanʹ her Türk evladı Türkçüdür.BİZ milletimizden, Milliyetçi Hareket Partisi olarak iktidarın başarısını liderlerin süslü söylemlerine göre değil yaptıkları icraat ve eylemlerine göre değerlendirmelerini istiyoruz.
Milletimiz elini vicdanına koyup bir kere değil iki kere düşünmelidir. Türkiye Cumhuriyeti devleti şer güçler ve devletlerce kuşatılmaktadır. Avrupa birliği dayatmalarıyla vatanımızın topraklarına bayrağına mukadderatına bağımsızlığına ünüter devlet yapımıza ve kimliğimize alenen saldırılmaktadır.
Son olarak 301 madde üzerinden Türklüğe, Cumhuriyete ve kuruluş felsefemiz Türk Milliyetçiliğine saldırılmıştır. Maalesef surda bir gedik daha açılmıştır.
Milletimizi bölücü ve hainlerin tahriklerine karşı vakur ve sağ duyulu olmaya kanunlar ve yasalar çerçevesinde Milli kimliğimizi korumaya, Türk Milliyetçiliği ve cumhuriyetimizin kazanımları etrafında kenetlenmeye davet ediyor. Kamuoyuna saygılar sunuyorum.