23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı
Türkiye Partisi İl Başkanı Ali Özçelik 23 Nisan Bayramı münasebetiyle mesaj yayınladı.
Ali Özçelik yayınladığı mesajda şunları söyledi;
 
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 90. yılını kutlamanın gururunu  ve mutluluğunu yaşıyoruz.
            23 Nisan 1920, Yüce Atatürk’ün önderliğinde şanlı tarih yazan büyük Türk Milleti’nin dönüm noktasıdır. Bu tarih Türkiye Cumhuriyeti’nin doğuşu ve Egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu dönemin başlangıç simgesidir.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması, Türk Milleti’nin geleceğini aydınlatan önemli bir dönüm noktası, yeni Türk Devletiʹnin kurulması sürecinde atılan önemli bir adım olmuştur.
            Türk Ulusu, işgal girişimlerine karşı Büyük Önder Atatürkʹün yanında Kurtuluş Savaşıʹnda yer alarak laik, demokratik ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasında önemli rol üstlenmiştir.
            23 Nisan  Ulusal ve Egemenlik Çocuk Bayramı dünyada ilk ve tek çocuk bayramı olup, Ülkemizde  her yıl farklı kültürlere sahip dünya çocuklarının katılımı ile büyük bir coşku ve heyecan içinde  kutlanarak kardeşlik sevgisi paylaşılmaktadır. 23 Nisan’ın bayram olarak çocuklara armağan edilmesi Büyük Önder Atatürkʹün çocuklara duyduğu güvenin göstergesidir.
Çocuklarımız Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği, güvenci, umududur. Onlar, bizim en önemli hazinemizdir. Onlara her zaman hoşgörü ile yaklaşıp anlayış ve sevgi göstermeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle sevgili çocuklarımızın ve Karaman’lı hemşehrilerimizin  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum