23 NİSAN KUTLU OLSUN

23 NİSAN KUTLU OLSUN
Karaman Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurlu, Geleceğimizin teminatı ve yarınların büyükleri olan çocuklarımızın bayramı büyük bir coşku ve heyecanla kutlanmaktadır. dedi.
Karaman Belediye Başkanı Uğurlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı. Mevsimlerin içinde baharın en güzel mevsim olduğunu dile getiren Uğurlu şunları kaydetti:
ʹʹİnsan hayatının baharı ise çocukluktur. Çocukluk insanın bir daha yaşayamayacağı olağanüstü bir zaman dilimidir. Çocuklarımız bizim için, geleceğimiz için önemlidir. İşte bu yüzden Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulduğu bu yüce günü çocuklarımıza bayram olarak armağan etmiştir. Bu bayram, dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayramdır. Geleceğimizin teminatı ve yarınların büyükleri olan çocuklarımızın bayramı büyük bir coşku ve heyecanla kutlanmaktadır. Belediye olarak bizlerinde çocuklarımız için çeşitli projeleri var. Çocuk dostu bir şehirde olması gereken tüm paremetreleri yerine getireceğiz. Geleceği inşa edecek çocuklarımızın, vatanımıza ve milletimize hayırlı işler yapacağı ve yücelen demokrasimizi en iyi şekilde temsil edeceği inancımla, bütün çocuklarımızın bayramını kutlar, sevgilerimi sunarım.ʹʹ dedi.