20 Yıllık Mustafa Maya'nın koltuğu sallanıyor

20 Yıllık Mustafa Maya'nın koltuğu sallanıyor
Karaman Tuhafiyeciler, Attariyeciler, Züccaciyeciler, Hırdavatçılar ve Seyyarları Esnaf Odası Başkanlığı için ilk aday çıktı.

Önümüzde ki günlerde Başkanlık seçimi yapılacak olan Tuhafiyeciler, Attariyeciler,Züccaciyeciler, Hırdavatçılar ve Seyyarları Esnaf Odası Başkanlığına Murat Coşar aday olacak.

Karaman Tuhafiyeciler Attariyeciler ve Pazarcılara Odası seçimleri yaklaşırken 10 yıldır Karaman’ın pazarlarında faaliyet gösteren Murat Coşar adaylığını açıklayarak yeni projelerine değindi. Odanın bünyesinde faaliyet gösteren üyelere çok önemli katkılar sağlayacak olan Larende Kapalı Pazar yerini aktif bir şekilde çalıştıracaklarını belirten Coşar; “Larende de Karaman Belediyesinin inşa ettiği kapalı Pazar alanını faaliyete geçireceğiz. Çarşamba günleri Beyazkentte kurulan kapalı pazarın aynısını Larendeye de kurmayı planlıyoruz.” dedi. Bunun yanında Karaman Tuhafiyeciler Attariyeciler ve Pazarcılara Odası üyelerine bir çok yeni proje ile büyük katkı sağlayacaklarının altını çizen Coşar; “Biz hizmet için Başkanlığa aday olduk. Hedeflerimizden biri de Taşeli Bölgesine yani Ermenek Sarıveliler ve Başyayla ilçelerimize ayda birer defa pazar kurmaktır. Odamızın üyesi olan pazarcılarımıza bu şekilde yeni alanlar açarak faydalı olmayı hedefliyoruz.”

 
Karaman Tuhafiyeciler Attariyeciler ve Pazarcılara Odasında değişimin zamanının geldiğini belirten Coşar, yaklaşık 20 yıldır devam eden mevcut yönetimin yenilenmesi gerektiğinin altını çizdi. Genç ve Dinamik bir yönetim oluşturarak Odanın ve Üyelerinin sorunlarına çözüm üreteceklerini belirten Murat Coşar; “Ben Karamanlıyım, ekibimi de genç ve dinamik arkadaşlar ile oluşturdum. Pazar Esnafının dertlerini sıkıntılarını iyi biliyorum. Çünkü bizde bu esnafın içindeyiz. Adaylığım kesinlikle bir çatışma ortamı oluşturmak için değildir. Aksine birleştirici ve toparlayıcı olup esnafımızın sorunlarına çare üreterek yeni projeler yapmak için bu yarışa girdik. Ocak ayında yapılacak olan Karaman Tuhafiyeciler Attariyeciler ve Pazarcılara Odası seçimlerinde tüm üyelerimizin ve esnafımızın desteğini bekliyorum. İnşallah girdiğimiz bu yarışta Rabbim bizi mahcup etmez.” dedi.