2021 Ereğli için hizmet yılı oldu.

2021 Ereğli için hizmet yılı oldu.
Ereğli'nin Başarılı Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, 2021 yılında da büyük hizmetlere imza attı.
Bölgenin en başarılı Belediye Başkanlarından biri olan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, 2021 yılında da hizmetlerine ara vermeden devam etti.
 
Çalışmalar hakkında haber sitemize açıklamalarda bulunan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu: "Ereğli Belediyesi olarak kadim şehrimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Oğuz Ata Tesislerimizde yapımına başladığımız yarı olimpik yüzme havuzumuz hızla devam ediyor. Bunun yanı sıra eğitim kurumlarımıza ihtiyaçları noktasında destek olmaya özen gösteriyoruz. Ayrıca Belkaya ve Aziziye Mahallemizde yıllardır vatandaşlarımızın huzurunu bozan çöp deryasını temizledik. Yeni Banka Promosyon anlaşmamızı imzaladık personellerimize hayırlı olsun.
 
Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörümüz Sayın Cem Zorlu ile birlikte kampüs alanında yapılacak çevre düzenlemesi ve eski Bakanlarımızdan hemşerimiz Sayın Ali Talip Özdemir’in babası adına yaptıracağı yeni fakülte binasının yer tespiti hakkında istişarelerde bulunduk. Ereğli’mize şimdiden hayırlı olsun. Selçuklu'nun Başkenti Konya’mızda Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla düzenlenen “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” programına katıldık" ifadeleriyle çalışmalar hakkında bilgiler verdi.