2017 Yem Bitkileri Desteği Ödemesi İcmalleri Askıda

2017 Yem Bitkileri Desteği Ödemesi İcmalleri Askıda
2017 Yem Bitkileri Desteği ile ilgili çiftçi detayındaki fark icmali (İcmal-1) askıya çıkartıldı.

2017 Yem Bitkileri Desteği ile ilgili çiftçi detayındaki fark icmali (İcmal-1)  askıya çıkartıldı. 17.09.2017 tarihli ve 30183 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 2017/39 No’lu ‘Bitkisel Üretime Destekleme Ödemesi Yapılmasına Dair Tebliğ’ gereği; 17 Kasım 2017 tarihine kadar Karaman İli Merkez İlçeye ait köy ve beldelerden müracaat eden çiftçilerimiz ile ilgili bilgiler İl Müdürlüğümüz tarafından Bakanlığımız Çiftçi Kayıt Sistemi’ne aktarılmıştır. Bu bilgilere göre her köy için hak edişlerine esas teşkil edecek Çiftçi Detayındaki İcmaller(İcmal-1) 18 – 22 Aralık 2017 tarihleri arasında kendi Köyünde/Mahallesinde, İl Müdürlüğümüz ve Merkez Ziraat Odası Başkanlığında olmak üzere 5(beş) iş günü süreyle askıya çıkartılmıştır.

Çiftçilerimizin öncelikle askı belgelerinde isimlerinin bulunup bulunmadığını,  T.C. Kimlik Numaraları, Desteğe Tabi Alan Toplamları (dekar) ve Toplam Destekleme Miktarlarını (TL) kontrol etmeleri gerekmektedir. Maddi hatalara ilişkin olarak yazılı itirazlar askıda kalma süresi zarfında 5(beş) işgünü içerisinde İl Müdürlüğümüze yapılacaktır.

 İtiraz olmadığı takdirde icmaller kesinlik kazanacak olup, çiftçilerimizin mağdur olmamaları için askı belgelerini mutlaka kontrol etmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde askı süresince herhangi bir itiraz olmaz ise icmallerdeki bilgiler doğru kabul edilecek ve daha sonra yapılacak itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır.