19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yıldönümü, tüm yurtta olduğu gibi Karaman’da da büyük bir coşkuyla kutlandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından saat 08.30’da Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başlayan 19 Mayıs kutlama etkinlikleri; Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Daire Müdürleri ve öğrencilerin katılımıyla, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü önünden Kent Meydanına kadar süren gençlik yürüyüşüyle devam etti. Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen kutlama programına ise; Vali Fahri Meral, Karaman Milletvekilleri Recep Şeker, Selman Oğuzhan Eser, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan program; Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Kamu yönetimi öğrencisi Muhammet Ensar Agca’nın açılış konuşması, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi İslami İlimler öğrencisi Fatma Nur Çagsak ve Açık Lise öğrencisi Fatih Polat’ın şiir dinletisi, spor gösterileri, halk oyunları ve ulusal ve uluslararası müsabakalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.