18 Mart'ta Okullar Tatil mi? Valilik Resmi Açıklamayı Yayınladı

18 Mart'ta Okullar Tatil mi? Valilik Resmi Açıklamayı Yayınladı
Okul tatil haberi, özellikle öğrenciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Mart ayı içinde öğrenciler en çok 18 Mart gününün tatil olup olmayacağını merak ediyor.

Gelen son dakika tatil haberine göre, söz konusu şehirde 18 Mart'ta okulların bir günlük tatil edileceği belirtildi. İlgili açıklama resmi olarak il valiliği tarafından yapıldı. 1 günlük tatilin detayları da açıklandı.

O İLDE OKULLAR TATİL OLDU

Çanakkale Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Çanakkale'de okullar bir gün tatil edildi. Valilik açıklamasında, okulların bir gün boyunca tatil edileceği duyuruldu.

VALİLİK RESMİ OLARAK AÇIKLANDI

Çanakkale Valiliği resmi açıklamasında, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı tüm kamu ve özel eğitim kurumlarında 1 günlük aranın olduğunu duyurdu. İşte yapılan o açıklama:
“18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümünün coşkulu kutlanması amacıyla 18 Mart 2024 Pazartesi günü Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında, eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur"

18 MART RESMİ TATİL Mİ?

Ülkemizdeki resmi tatiller arasında 18 Mart bulunmamaktadır. Ancak her yıl okullarda 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlanmaktadır. Şu an için sadece Çanakkale ili için tatil haberi geldi. Diğer illerde 18 Mart Pazartesi gününün tatil olup olmayacağı henüz netlik kazanmamıştır.