100. YIL CADDESİNDE KALDIRIMLAR TAMAMEN YENİLENDİ

100. YIL CADDESİNDE KALDIRIMLAR TAMAMEN YENİLENDİ
Karamanın en hareketli güzergâhı olan 100. Yıl Caddesinde asfalt çalışmasının ardından kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarında da sona gelindi.
3 bin 700 metre uzunluğundaki caddede kaldırım çalışmaları neredeyse bitti. Ekiplerin bir kısmı son yastık betonlarını tamamlarken bir diğer ekipte cadde kenarlarına süs elması ve süs eriği dikiyor.
 
Karaman’ın hızlı bir değişim sürecine girdiğini söyleyen Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, şehrimizin en ücra noktasından merkezine kadar her mahallenin bu gelişimden payını alacağını vurguladı.
 
Belediye çalışmalarının genelde yaz mevsimine denk gelmesi nedeniyle vatandaşlarımızdan biraz sabır isteyen Başkan Uğurlu: “Kentimiz gün geçtikçe yenileniyor, gelişiyor. Özellikle asfalt ve kaldırım alanındaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 100. yıl Caddesi’nde başlattığımız dönüşüm çalışması büyük oranda tamamlandı. Caddenin kaldırımları tamamen yenilendi ve şu anda çeşitli süs bitkileri dikliyor. Konya ve Ereğli’yi birbirine bağlayan bu yol şehrimize yakışır bir kimliğe büründü. Otogardan başlayıp şehir merkezine doğru Özcan Genç ve Konya Caddesi’nde ilerleyen ekipler de bir yandan kaldırım diğer yandan asfalt çalışmalarına devam ediyor. Bu yenileme ve dönüşüm çalışmaları tüm kent genelinde devam edecek. Vatandaşlarımızdan çalışmalar tamamlanıncaya kadar sabır istiyoruz.” dedi.