1 Polis Ağır yaralı

1 Polis Ağır yaralı
Sabah gerçekleşen silahlı saldırıda 1 Polisimiz şehit olurken, diğer polisimiz ağır yaralı

 Sabah Polis memurlarına yapılan Silahlı saldırı sonucunda Ali Karakış adlı Polis Memurumuz Tüm Müdahalelere Rağmen kurtarılamayarak Şehit oldu.

Diğer ağır yaralı Polis Memuru Kerim Uğuzʹun ise durumu çok kötüye gidiyor. Edindiğimiz bilgilere göre iç organları parçalanmış olan Kerim Uğuzʹu Opr. Dr. Yıldıray Kuruçay ameliyat ediyor.

Diğer yaralı olan iki sivil vatandaşlarımızdan birinin durumu ağırken diğerinin hafif yaralı olduğu öğrenildi.

Polislerimize saldırı yapan kişiler yakalandığı bilgisi gelirken, dünkü çarşı merkezinde ki bir esnaf dükkanına yapılan silahlı saldırının intikamı olduğu öğrenildi. 

VALİ HASTANEDE

Karaman Valisi Süleyman Kahraman, adliye önünde yapılan saldırıda bir polis memurunun şehit edilmesinin ardından polis müdürlerinden bilgi alarak başsağlığı diledi. 
Tüfekle bir işyerine ateş edilmesi olayının zanlılarına yönelik Karaman Adliyesi önünde yapılan saldırıda bir polis memurunun şehit olmasının ardından Vali Süleyman Kahraman, Karaman Devlet Hastanesine geldi. Polis memurunun şehit olduğu hastanedeki polis müdürlerinden olay hakkında bilgi alan Vali Kahraman, emniyet teşkilatına başsağlığı diledi. 
Vali Kahraman, hastanede İHA muhabirine yaptığı açıklamada, husumetli tarafların adliyeye sevki sırasında karşı tarafın zanlıya yönelik silahlı saldırısında bir polis memurunun şehit olduğunu söyledi. Vali Kahraman, şuanda güvenlik güçlerinin olayla yakından ilgilendiğini ve saldırganların adalete teslim edileceğini kaydetti. 




AYRINTILAR GELECEK...