- CİHANBEYLİ AK PARTİ GENÇLİK KOLLARINDA YILDIZ, GÜVEN TAZELEDİ

- CİHANBEYLİ AK PARTİ GENÇLİK KOLLARINDA YILDIZ, GÜVEN TAZELEDİ
Konya’nın Cihanbeyli İlçesinde, Ak Parti Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi Gerçekleştirildi. Kongrede Tek Listeyle Gidilen Seçimde, Ömer Yıldız Güven Tazeleyerek Yeniden Ak Parti Cihanbeyli Gençlik Kolları Başkanlığına Seçildi.

Konya’nın Cihanbeyli ilçesinde, AK Parti Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi gerçekleştirildi.
Cihanbeyli Belediye Konferans Salonunda gerçekleşen Kongreye Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, AK Parti Cihanbeyli Koordinatörü Fatih Ceylan, AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Selman Özboyacı, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Cihanbeyli İlçe Başkanı Serdar Karaburun, AK Parti Cihanbeyli Kadın Kolları Başkanı Raile Çelik, partililer ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.
Misafirlerin takdimleri ve gelen mesajların okunmasının ardından faaliyet raporu okundu.
Türkiye’nin bugün ulaştığı seviyede gençlerin çok büyük emeği olduğunu ifade eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, “Sizler kar demediniz, kış demediniz, yağmur- çamur demediniz, kapı kapı dolaştınız ve partimizi anlatarak iktidarımızın kapısını araladınız. Sizler kökü mazide, gözü atide bir gençliksiniz. Sizler Selçuklu’nun torunları, Osmanlı’nın ahfadısınız. Sizler ülkemizin umudu, Cumhuriyetimizin yarınlarısınız. Attığınız adımları bu bilinçle atmalı, kendinizi bu misyonla yetiştirmelisiniz. Türkiye’nin elde ettiği başarılarda, elde ettiği rekorlarda şüphesiz sizlerin çok büyük katkılarınız var. Her birinize şahsım ve Ak Parti’ye gönül veren herkes adına teşekkür ediyorum. Şimdi önümüzde zorlu bir seçim maratonu daha var. İnşallah bu süreci de sizlerin fedakarlığı ve çalışkanlığı ile en iyi şekilde tamamlayıp, büyük bir zafere daha imza atacağız” dedi.
Ülkenin çok önemli bir süreçten geçtiğini ifade eden AK Parti Cihanbeyli İlçe Başkanı Serdar Karaburun, “Yeniden büyük Türkiye için daha güçlü hizmet için AK Parti teşkilatları Kongrelerini tamamlıyor. Genç kardeşlerime seslenmek istiyorum. Sizler bizlerden daha şanslısınız. İçinizdeki gençliğin verdiği o enerji ile bu kutlu yürüyüşün çekirdek kadrosunda görev yapmayı rabbim sizlere nasip etmiş” diye konuştu.
Hizmetin siyasetle başladığını ifade eden AK Parti Cihanbeyli Gençlik Kolları Başkanı Ömer Yıldız, “Elhamdülillah mukaddes bir davamız var. Bu davamız kardeşlik davası. Türküyle Kürdüyle Lazıyla Çerkeziyle Ttatarıyla büyük Türkiye davasıdır. Bu dava samimiyetle muhabbetle, gece gündüz demeden milletimize hizmet etme sevdalısı insanların davasıdır” ifadelerini kullandı.
Kongrenin ülkemize hayırlara vesile olmasını dileyen AK Parti Konya Gençlik Kolları Başkanı Selman Özboyacı da, “Davamızı en yüksek yerlere taşıyacağız. Konya bir bütün olarak Başbakanımıza sahip çıkmalıdır” dedi.
Kongrede tek listeyle gidilen seçimde, Ömer Yıldız Güven tazeleyerek yeniden AK Parti Cihanbeyli Gençlik Kolları Başkanlığına seçildi.