ʹZina ateşiʹ yakıyor

ʹZina ateşiʹ yakıyor
Bir telefon talimatıyla suç olmaktan çıkartılan zina, 8 yılda toplumu çökertti

 AB uyum yasaları çerçevesinde 2004 yılında büyük tepkilere rağmen TCKʹda yapılan düzenlemeyle zinanın suç olmaktan çıkarılmasının ardından başlayan toplumsal çöküş ürkütücü boyutlara ulaştı. Hızla toplumu yakmaya devam eden ʹzina ateşiʹ söndürülmeyi bekliyor.

ÜLKE FUHUŞHANEYE DÖNDÜ
Mehmet Şevket Eygi:" Maalesef ülkemizin büyük bir kısmı açık ve serbest fuhuşhaneye dönüşmüştür. Avrupa Birliğiʹne uyum sağlamak için çıkartılan yeni liberal kanunlar, polisin ve yargının elini bağlamaktadır. Yapılanlar, sadece zinayı Ceza kanunundan çıkartmakla sınırlı kalmamıştır. İslam dininin, millî kültür ve ahlakın kabul etmediği ve fuhşiyat (azgınlık) olarak gördüğü nice kötülük serbest bırakılmıştır. Fuhuş, modern ve kalkınan Türkiyeʹnin büyük sektörlerinden biri haline gelmiştir. Acaba uyuşturucu mu önde, fuhuş mu? Devletin koruması ve güvencesi altında yapılan TC vesikalı yasal ve resmî fuhuş, yarı gizli öteki fuhşun yanında devede kulak kalır."

AHİRETTE CEZASINI ÇEKECEKLER
İlahiyatçı Doç. Dr. Nedim Urhan: "Kurʹan-ı Kerimʹde Cenab-ı Hak zinaya yaklaşılmamasını emrediyor, yasaklıyor. Bu yasaklanan şey için alternatif ortaya koymak insanı imandan çıkartır, küfre sürükler. Allahʹın hükmüne karşı çıkıp yasağı serbest kılanlar bu dünyada olmasa da ahirette cezasını çekeceklerdir. Zinanın serbest olması ahlaki değerleri bozar. Bir Müslüman zinanın serbest olmasını arzu edemez. Bunu isterse küfre girer. Burada amaç gençleri yürüdükleri doğru istikametten çıkarmaktır. Gençlerin zinaya yönelmesi istenmektedir. Böylece lise talebelerinin de ahlaksızlığa itilmeleri sağlandı. Çünkü zinayı suç sayan, zinaya engel olabilecek bir kanun yok"